Zo kan Marthe er toch bijzijn in de finale van ‘K2 zoekt K3’, en dit zijn de eerste afvallers | Het Nieuwsblad

2022-10-09 16:30:27 By : Ms. Fannie Fang

Eerder deze week raakte bekend dat Marthe van K3 besmet is met het coronavirus. En dat komt wel slecht uit want vanavond vindt de finale van K2 zoekt K3 plaats. En daar kan ze dus niet bij zijn, of toch niet helemaal.

Gisteren sprak Gert Verhulst nog van een ‘noodplan’ om Marthe er toch bij te laten zijn. Dat noodplan is een videocall geworden. In het digitale tijdperk waarin iedereen dagelijks wel eens moet videobellen is dat dan ook niet onlogisch. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik het moet missen”, zei Marthe bij het begin van de show. Maar ze voelt zich niet ziek en spreekt van geluk. Wanneer er haar gezegd wordt dat ze er goed uitziet ondanks haar besmetting antwoordt ze vrolijk dat dat aan de make-up te danken is.

Voor de kijkers werd ook nog eens verduidelijkt dat Marthe wel degelijk thuis is, zoals de coronaregels voorschrijven. De zwarte achtergrond, dat is gewoon Marthe’s uitgerolde rolgordijn.

Wie gedacht had dat Marthe enkel zou kijken vanavond, heeft het trouwens goed mis. Want zelfs al zit ze thuis in isolatie, zal ze ook meezingen.

Intussen zijn ook de eerste afvallers bekend. Diede was de eerste die zaterdagavond de wedstrijd moest verlaten. Ze barste in tranen uit maar kon wel rekenen op een staande ovatie van het publiek.

Als tweede was het Celester die de show moest verlaten. De keuze werd uiteindelijk door Gert Verhulst gemaakt omdat hij als laatste zijn keuze moest bekendmaken. De Belgische Amy zit dus wel nog steeds in de finale.

LEES OOK. Wij spraken de vier finalisten uit ‘K2 zoekt K3’: “Ik dacht dat mijn laatste uur had geslagen omdat ik verwachtte dat er sowieso een jongen in de finale moest zitten”

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.