Kees Snoek gaat verder als KS Binnen Zonwering & Horren Volendam | Nieuw-volendam.nl

2021-11-29 06:35:55 By : Ms. fern li

Decennialang bezocht hij zowat heel Volendam en omgeving om klamboes en binnenzonwering op te meten en te plaatsen. Kees Snoek groeide uit tot dé specialist in zijn vakgebied. Na 35 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van Snoek Mooier Wonen heeft Kees de keuze gemaakt om zijn eigen koers te varen. Vanaf heden gaat de vakman verder als KS Binnen Zonwering & Horren Volendam. Door Kevin Mooijer

“Tijdens de lockdown vorig jaar werden we als bedrijf gedwongen te improviseren”, herinnert Kees zich. “Hierdoor ging ik met materiaal- en kleurstalen op bezoek bij de klant thuis. Ik merkte dat deze methode een groot bijkomend voordeel had. Doordat ik al op locatie was, kon ik de situatie direct vastleggen en meten, waardoor ik het beste advies kon geven.” Kees wist een gedwongen situatie om te zetten in een praktisch neveneffect. “Vanwege de positieve ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de lockdown, heb ik ervoor gekozen om deze formule nu te blijven gebruiken. Ook onder de vlag van KS Binnen Zonwering & Horren Volendam blijf ik mensen thuis bezoeken. De wetenschap dat klanten het als zeer prettig hebben ervaren dat ik direct bij hen aan huis kwam, heeft mij het vertrouwen gegeven om deze doorstart te maken.” Afspraken voor metingen, consulten, montage en reparaties kunnen worden ingepland via de website www.ksvolendam.nl of telefonisch. “Ik bezoek de klant op een tijdstip naar keuze. Uiteraard heb ik alle kleur- en materiaalstalen bij me. Zo komen we er op een ontspannen manier achter wat de beste oplossing is voor jouw ramen of deuren.” Door zijn jarenlange ervaring wordt Kees ook regelmatig gevraagd om montagewerkzaamheden voor andere leveranciers uit te voeren. ,,Ik zie niet graag mensen in hetzelfde vakgebied als concurrenten. Ik zie ze meer als collega's, dat heb ik altijd gedaan. Daarom werk ik graag samen met andere leveranciers.”

'Met materiaal- en kleurstalen naar de klant gaan heeft een groot bijkomend voordeel'

KS Binnen Zonwering & Horren Volendam heeft een uitgebreid assortiment voor elk budget. “Wij leveren en plaatsen rolgordijnen, zonwering, plisségordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, screens, eigenlijk alle vormen van raamdecoratie, zowel handmatig als elektronisch. Dit complete assortiment wordt aangeboden in verschillende categorieën, van een budgetlijn tot een professionele lijn en alles daartussenin.” In de eerste maand sinds de oprichting van Kees' gloednieuwe bedrijf ontdekte hij dat hij de gunfactor heeft. ,,Normaal gesproken is deze periode vrij rustig wat schermen betreft, maar ik heb nog nooit zoveel schermen verkocht als in de afgelopen maand. Het is ook altijd mijn advies om in het najaar na te denken over een nieuwe hordeur, als dat het geval is. Vaak kloppen mensen pas op de deur als ze er gebruik van gaan maken, maar tegen die tijd zit de agenda natuurlijk al aardig vol. Daarom raad ik je altijd aan om er in deze maanden over na te denken. Dan is je huis meteen klaar voor het mooie weer.”

???????????????????????????????????? ????????????????????????J We hebben een leuke actie voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je maakt kans op een cashback van €????????????,- Bij aankoop van een klamboe of binnenzonwering doe je automatisch mee aan de loterij. De actie loopt van 26 november t/m 5 december. De eerste trekking is op Black Friday 26 november. De tweede trekking houden we op sinterklaasavond 5 december.

Kijk voor meer informatie op www.ksvolendam.nl of bel 06 15504565.

(A) Burg. Van Baarstraat 42 1131 WV Volendam (T) 0299-364830 (E) redactie@nieuw-volendam.nl 

Ma - Vr: 07:30 - 18:15 Zaterdag: 08:00 - 12:00

Openingstijden Moneygram-kantoor: ma - vr: 08.30 uur tot 16.30 uur za: 08.30 uur tot 11.30 uur

new-volendam.nl is aangesloten bij: