Open haard gewonnen, maar zonder brander - Noordhollands Dagblad

2021-11-29 06:35:49 By : Ms. Sarah Shi

Wim van de Velde uit Valkenburg wint een haard met Plus Magazine. Leuk voor zijn zoon in Oostenrijk.

Als hij de dozen veel later uitpakt, ontbreekt de brander. De leverancier blijkt niet meer te bestaan. Plus Magazine brengt ze echter in contact met Outdoor in Haarlem, die toch zonder vragen en kosten een brander levert. "Hallo, mijn zoon heeft het nu warm na een dag skiën."

Dan meneer Kaats uit Soest. Hij kocht nieuwe rolgordijnen bij Kwantum in Soesterberg. Nadat ze in augustus waren geplaatst, bleek dat hij op zijn rollator moest gaan staan ​​om bij het koord te kunnen. Dat was het niet helemaal. Daarna ging hij naar Kwantum in Amersfoort en mocht na lang praten nieuwe rolgordijnen met sensor en afstandsbediening uitzoeken. Met een kleine meerprijs. "Een groot compliment dus voor Kwantum in Amersfoort."

'Krak' doet het als Carla Dekkers van Blokker op haar bril gaat zitten. Ze bracht het naar Hans Anders in Hoorn. Hij probeert het te repareren, maar of het gaat lukken... Ja, beter dan verwacht. En ook nog gratis. "Ik was erg blij! Hij was verbaasd dat het hem gelukt was. Ik wuifde ze weg toen ik de winkel verliet. Mijn dag kon niet beter worden."

Een scharnier van de lattenbodem van het bed van Fenny Koens uit Middenmeer was afgebroken. “We hoopten dat te kunnen vervangen. Dat zouden we natuurlijk betalen, want na elf jaar is er geen garantie meer. Reactie van Beter Bed : „Heel vervelend voor u, wij sturen het scharnier zo spoedig mogelijk gratis naar u toe!''

Ook iets leuks meegemaakt? Complimenteer het en mail het naar ons. Vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Wil je alle highlights uit het nieuws elke dag in je inbox?