Ontdek de voordelen van plisségordijnen en shutters - Noordhollandsdagblad

2021-11-29 06:34:43 By : Mr. Fred Feng

Deze inhoud valt niet onder de verantwoordelijkheid van de hoofdredacteur.

Raamdecoratie is een must voor elk huis. Het dient perfect als zonnescherm en het houdt je meubels mooi. We belichten twee echte eyecatchers op het gebied van raamdecoratie: shutters en plisségordijnen.

Shutters staan ​​prachtig in elk interieur. Door hun luxe en stijlvolle uitstraling zijn shutters een echte eyecatcher in uw woning. Je bedient ze eenvoudig door de lamellen te verstellen met je handen of met een stuurknuppel. Investeren in rolluiken is ook echt de moeite waard. Wist u dat u de aankoop van rolluiken ook in uw hypotheek kunt opnemen? Rolluiken verhogen de waarde van uw woning, waardoor u deze vaak kunt financieren met een bouwdepot.

Plissegordijnen komen goed tot hun recht in een modern of industrieel interieur, maar staan ​​ook prachtig in een landelijk, Scandinavisch en klassiek interieur. Door hun strakke uitstraling ziet je huis er direct super chique uit. Wist je dat een plisségordijn op bijna elk type raam past? Denk aan grote en kleine ramen, maar ook draai-kiepramen en dakramen.

Met de verstelbare lamellen van shutters bepaal je zelf de lichtinval en privacy. Woon je aan een drukke weg of heb je nieuwsgierige buren? Dan voelt het prettig om de binnenluiken te sluiten en kunt u genieten van uw privacy. U kunt de lamellen openen en sluiten door middel van een stuurknuppel, die is verbonden met de lamellen, of door de lamellen handmatig te verplaatsen.

Bij plisségordijnen bepaal je de lichtinval en privacy door de onder- of boven- en onderkant te verschuiven. Hierdoor ontstaan ​​banen op het raam, wat je interieur direct een stoere touch geeft. Wil je veel licht en veel privacy? Kies dan voor het systeem waarbij je de boven- en onderkant apart kunt bedienen. Plissés zijn verkrijgbaar in een semi-transparante en verduisterende stof. Hierdoor zijn plisségordijnen ideaal voor zowel de slaapkamer als de woonkamer. Wist je dat plisségordijnen ook geschikt zijn voor de badkamer?

Kinderen zijn van nature erg nieuwsgierig, zeker als ze iets niet mogen aanraken. Shutters en plisségordijnen zijn zeer kindvriendelijk. Zo zijn rolluiken van Veneta.com eenvoudig te bedienen en hebben ze geen touwtjes waar kinderen aan vast kunnen komen te zitten. Een plissé van Veneta.com wordt standaard geleverd met een kinderbeveiligingssysteem. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar zonder snaren. Zo kan je kind ongestoord spelen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Raamdecoratie koop je natuurlijk niet elke dag. Het is dan ook belangrijk dat je er tevreden mee bent en dat je er een aantal jaren gebruik van kunt maken. Zeker als rolluiken of plisségordijnen op maat worden gemaakt, heb je er jarenlang plezier van. Standaardmaten worden vaak ingekort of afgesneden, waardoor de afwerking niet mooi is. Bij shutters zie je dit terug in de lamellen en bij plisségordijnen in de stof. Elk raam is anders. Kies daarom het beste voor 100% maatwerk. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie past en dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.