Zwarte houten jaloezieën of linnen gordijnen? 'De juiste raamdecoratie geeft je nieuwe woning zoveel sfeer'

2021-11-29 07:04:25 By : Mr. Alex Chen

Gepresenteerd door Joe Benelli Raamdecoratie

Leuk, een nieuw huis inrichten! Wist je dat raamdecoratie een van de belangrijkste sfeerbepalende factoren in huis is? Interieurstylist Iris werkt al jaren voor raamdecoratiespecialist Joe Benelli en kijkt met een professionele blik naar ramen en licht. Haar beste tip: "Denk al vroeg aan raambehandelingen, doe het niet als laatste."

De reden hiervoor is simpel: “In een leeg huis heb je meer overzicht. Je kunt duidelijk zien hoe het licht valt. Daar pas je de raamdecoratie op aan. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat het past bij de rest van je interieur. Of je nu gaat voor gordijnen, jaloezieën of juist pure gordijnen, het maakt of breekt je interieur. De gemiddelde levertijd is twee tot drie weken. Het is dus niet het eerste wat je moet regelen, maar ook zeker niet het laatste wat je moet doen", tipt Iris.

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is vooral leuk, vertelt de interieurstylist. Iris: “Je kunt er zoveel mee. Je kunt gaan voor jaloezieën waarbij je kunt kiezen tussen houten of aluminium. Ook hebben we vouwgordijnen, plisségordijnen, duette- en rolgordijnen. Of je nu in een groot vrijstaand huis woont of in een klein stadsappartement, je vindt hier gemakkelijk wat je zoekt.”

Ja hallo, denk je misschien, maar hoe weet ik wat het beste bij mijn huis past? Geen paniek, Iris en haar collega's hebben al vele soorten woningen gezien en weten precies wat past bij jouw woonwensen. In de showroom krijgt u uitgebreid advies over de verschillende soorten raamdecoratie en alle kleuren en materialen. Onze monteurs komen bij je thuis om te meten en te monteren en kunnen ook heel goed advies geven.”

Lees meer onder de foto's

Heel populair op dit moment zijn zwarte houten jaloezieën, vertelt Iris. “Donkere kleuren zijn weer in opkomst. Die verkopen we nu veruit het meest.”

Zelf blijft Iris stiekem een ​​fan van gordijnen. 'Dat is een beetje een oude liefde van mij. Maar dat is een kwestie van smaak: uiteindelijk is het belangrijkste dat de klant zich prettig voelt bij wat je koopt. En daar helpen we graag bij.”

Wil je de showroom vol wooninspiratie bezoeken? Maak online een afspraak of bel 010 – 720 04 00 voor advies.

Geleverd door The Sound of Music

Franz al dertig jaar Hillegersbergs bloemenman: 'Wij zijn dat kleine winkeltje vol bloemen'

Aangeboden door Waterschap Hollandse Delta

Rellen op de Coolsingel in Rotterdam: van demonstratie tot chaos

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden