Van Woerden tot de rest van Nederland: dit bedrijf heeft de raamdecoratie voor in huis - indebuurt Woerden

2021-11-29 06:37:17 By : Ms. Silvia Yu

Het vinden van de perfecte raamdecoratie kan een hele klus zijn. Shop in, shop out en nog steeds niet gevonden wat je zocht. Solombra biedt een oplossing. “We brengen de winkel naar de mensen”, zegt medewerkster Bianca.

Een showroom aan huis heeft veel voordelen, u hoeft namelijk niet zelf naar de winkel. Bianca: “Wij komen vrijblijvend langs en nemen stofstalen, materialen en voorbeelden van raamdecoratie. We meten ook meteen alles op. Je betaalt geen voorrij- of installatiekosten, de prijs die we geven is echt de uiteindelijke prijs, de installatie is gratis en er zijn geen verborgen kosten.”

“We breiden de collectie voortdurend uit”, zegt Bianca. “Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een prachtige collectie gordijnen toegevoegd van gerecycled materiaal.” De kersverse medewerkster heeft haar baan bij een bekende modeketen opgezegd om voor Solombra te gaan werken. “Het is iets heel anders, maar ook heel leuk. We werken met zulke mooie producten en maken mensen echt blij met onze goede service.”

Lees meer onder de foto >

“Van aluminium jaloezieën en houten jaloezieën tot rolgordijnen en duo-rolgordijnen, wij hebben een van de grootste collecties raamdecoratie van Nederland”, vertelt Bianca. Ze hebben oplossingen voor alle soorten ramen. Bijvoorbeeld voor draai-kiepramen en schuine ramen en ze kunnen de raamdecoratie installeren zonder te boren. “Dat is heel fijn als je bijvoorbeeld kunststof kozijnen hebt.”

Het bedrijf, dat zijn thuisbasis in Woerden heeft, is overal. “Het maakt ons niet uit of je in Groningen of Zeeland woont. Zo hebben we een klant die vlakbij de Duitse grens woont. Ze is zo enthousiast dat haar schoonmoeder en broer ook klant zijn geworden. Ze gaat binnenkort verhuizen en heeft ons al gevraagd om voor haar raamdecoratie in het hele huis te zorgen. Een groter compliment kun je niet krijgen!"

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Solombra? Doe hier inspiratie op en maak vrijblijvend online een afspraak.

Aangeboden door Kom voor elkaar

Gewoon schrijven en knutselen! Doe mee aan de nabije kerstkaartenactie voor ouderen in Woerden

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Aangeboden door Fresh at the Table Meal Service

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Blijf op de hoogte van alles uit Woerden

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden