Uitslag en standen: Vingegaard eerste Deense Tour-winnaar sinds 1996 | Wielrennen | Telegraaf.nl

2022-07-31 00:34:28 By : Ms. Amy li

Jonas Vingegaard en Wout van Aert proosten op een succesvolle Tour de France.

De Tour de France is gewonnen door Jonas Vingegaard. De Deen van Jumbo-Visma neemt naast het geel ook nog de bollen mee naar huis. Ook Wout van Aert neemt een paar prijzen mee naar huis: het groen en de superstrijdlust. Het wit is voor Tadej Pogacar, terwijl Ineos-Grenadiers het ploegenklassement wint.

Jonas Vingegaard en Wout van Aert proosten op een succesvolle Tour de France.

Dagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Het is een emotioneel weekend voor Wilfred Genee. Precies een jaar geleden moest de presentator plotseling afscheid nemen van zijn vader, vertelt hij in een openhartig gesprek met verslaggever Jordi Versteegden. Verder laat Wilfred zijn licht schijnen over het overvolle talkshow landschap en reageer...

In Strikt Privé geeft hoofdredacteur Evert Santegoeds iedere woensdag een uniek kijkje achter de verhalen van zijn weekblad. Deze week onder andere over Frank Masmeijer, die hoopt op een grootse comeback nadat hij gratie kreeg van de koning.

Als de Britse prins Charles op bezoek is in Schotland krijgt hij van een omstander een zeer brutale vraag.

Dries Roelvink genoot de afgelopen tijd van een zonnige vakantie in Marbella. De bezigheden van de zanger werden breed uitgemeten op social media. TikTokkers wisten wel raad met beelden van een wijnproevende Roelvink.

Refurbished Apple MacBook Air 13-inch

Refurbished Apple MacBook Air 13-inch