Toe aan een nieuw interieur? Bij deze woonwinkels shop je de nieuwste trends - indebuurt Randmeren

2022-05-29 07:33:43 By : Ms. Carrie Chan

Ben jij ook zo zat van die bank, of van die vaas of dat ene kastje wat al drie verhuizingen mee is gegaan? Genoeg van de kleur op de muur of de gordijnen?  Tijd voor een frisse wind. Wij zetten een aantal woonwinkels in Harderwijk, Ermelo en Putten op een rijtje waar je nieuwste trends kunt shoppen.

Gespecialiseerd in persoonlijk interieuradvies. “Wij zorgen ervoor dat uw huis weer goed voelt”, is de slogan die op de website staat. Naast een website is er natuurlijk de winkel aan de Smeepoortstraat in Harderwijk. In de winkel is een wisselend assortiment aan meubels en woonaccessoires te vinden. Naast de modebewuste merken van hoge kwaliteit, verkopen ze ook meubels op maat uit de eigen meubelmakerij.

In een showroom van 1600m² is bijna alles te vinden om je huis naar eigen smaak aan te kleden. Van harde en zachte vloeren tot aan gordijnen en andere raamdecoratie’s. Bij Bronkhorst Wonen zijn ook de allernieuwste woonaccessoires en cadeauartikelen te vinden. Bronkhorst Wonen is te vinden aan de Ampèrestraat 3 in Harderwijk.

Woondecor Martens biedt voor de stoffering van vloeren en ramen een totaalpakket. Tapijt of tapijttegels, marmoleum, hoogwaardig vinyl, laminaat en PVC voor de vloeren. Verticale en horizontale jaloezieën, rolgordijnen, vitrage, zonwering en alle mogelijke soorten gordijnen voor de ramen. Ledikanten, lattenbodems, matrassen en boxsprings voor het broodnodige slaapcomfort. In de showroom aan de Stationsstraat staat de koffie altijd klaar.

Het bedrijf is ooit begonnen als schildersbedrijf, maar uitgegroeid tot een volwaardige woonzaak. Decokay biedt totaaloplossingen voor verf, behang, raamdecoratie, tapijt, laminaat en pvc-vloeren. Decokay is gevestigd aan de Dr. van Dalelaan 34 in Ermelo.

Dokter van Dalelaan 34, 3851 JB Ermelo

In 1972 startten Anna en Jan Hoogebeen in de toenmalige vestigingsplaats Nijkerk onder de naam ”t Zoldertje’ met de verkoop van woonaccessoires en pitriet meubelen, in een bescheiden winkel van 25 m2. Een flink aantal verbouwingen en uitbreidingen later is Hoogebeen nu een mekka voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke interieurstijl en een originele mix van tijdloos klassiek met opvallend design. Je vindt er een groot aantal zeer bekende meubelfabrikanten uit binnen- en buitenland.

Coenen Wonen is een interieur winkel en is gespecialiseerd in stoffering en woonoplossingen op maat. In de winkel zijn vloeren, gordijnen en andere raamdecoratie te vinden. Het bedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie Coenen. Eigenaar Michel Coenen is sinds 2004 actief in de zaak. “U kunt uw woonwensen in de winkel aan ons voorleggen, maar ook voor vrijblijvend advies bij u thuis bent u bij Coenen Wonen aan het juiste adres”, staat er op de site te lezen.

Zij we jouw favoriete winkel vergeten? Laat het ons weten via [email protected]

Daar waren ze weer! De B&B van Geert en Charla was wederom te zien in een herhaling van Omroep Max...

Gluren door de ramen, wat houden we daar toch van. De prachtige woningen rondom de Vischmarkt hebben ook van die...

Het kleinste huisje van Harderwijk staat op de Vischmarkt en wat een geluk! Simone Brassien nodigde ons uit voor een...

Goeie ouwe tijd! 7 x prachtige foto’s uit de jaren negentig in Harderwijk en Ermelo

Blijf op de hoogte van alles uit Randmeren

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden