Decorette stylisten leveren altijd maatwerk | De Drontenaar | Nieuws uit de regio Dronten

2021-11-29 06:44:57 By : Ms. Belinda Yu

In maart 2022 viert Decorette Elburg haar tienjarig jubileum. Vergeleken met tien jaar geleden, toen Rob Taconis zijn winkel startte, is er veel veranderd op het gebied van woninginrichting, vloeren en behang. “Goed advies en dan nauwkeurig opmeten bij de klant thuis, daar begint het mee”, zegt Rob Taconis. “Dan kun je echt goed maatwerk leveren.” 

Decorette is een bestaande winkel in het pand van Weber met een oppervlakte van 350m². “De eigenaar van Decorette was ernstig ziek en ik heb hem benaderd om Decorette over te nemen”, vertelt Taconis, die in 2012 begon. Al snel nam ik mijn eerste styliste Renate Koele Doorn aan. Zij werkte bij Decorette Zwolle en had daardoor de nodige ervaring. Bovendien is ze jong en enthousiast en is ze nooit meer weggegaan. Om maatwerk te bieden, moet je beginnen met een goed advies”, zegt Taconis. “Dat begint bij goede informatie en kleuradvies in de showroom. Daarom is ons team versterkt met onder meer Karen Stroeve en Denise Vonk.”

“We hebben altijd minimaal twee geschoolde stylisten aanwezig die veel kennis hebben. Hun advies is gratis. We beginnen eerst met de vloer! Dit is het belangrijkste en de basis van de inrichting. De raambekleding en wanden kunnen hier vervolgens mee gecombineerd worden, waardoor er één geheel ontstaat. Dit wordt gevolgd door het meten en bezoeken van de klanten. Dit is een heel belangrijk onderdeel van het vak en moet professioneel worden gedaan.” 

“Tegenwoordig heb je zoveel opties. Het lijkt bijna onmogelijk om een ​​geheel te creëren, zeker bij een nieuwbouwwoning. Een van de eerste stappen is de vloer: PVC, laminaat, hout, gietvloer of tapijt. Als dat eenmaal besloten is, kan de adviseur samen met de klanten de gordijnen, binnenzonwering en wandafwerking bespreken.”

“Bij een nieuwe woning denken mensen vaak aan stukadoorswerk en dan schilderen. Onze ervaring is dat glasvezelbehang op de wanden kosten kan besparen. Dan kun je sausen of behangen. Op deze manier zijn er geen zichtbare krimpscheuren. Wij kunnen u al dit werk uit handen nemen en de wanden in de juiste kleur coaten.” 

Tien jaar geleden was er een beperkt aanbod van PVC en laminaat, maar de vraag groeide enorm. “Omdat ik de presentatie heel belangrijk vond, ben ik op zoek gegaan naar een leuke manier van presenteren en de leveranciers wilden - vanwege die groei - graag meewerken. PVC is zo populair omdat het, net als laminaat, eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Bovendien is PVC geruisloos en waterafstotend. Maar we kunnen de betonvloer ook zo afwerken dat je zonder problemen op een echt industrieel ogende vloer kunt wonen.” 

“Als je op tijd komt, liefst een half jaar van tevoren, kan ik met korting iets doen met de leverancier. Dat kan een paar weken voor de bevalling niet. Kom naar de showroom of maak een afspraak met de stylisten. Ze helpen je graag en nemen de tijd.” Momenteel hebben we 20% korting op binnenzonwering, gordijnen of rolluiken, dus loop gerust eens binnen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Deze actie loopt t/m 28 november 2021 dus wacht niet te lang. 

Het echte natuurproduct Marmoleum maakt de laatste tijd een sterke comeback. Doordat het product volledig gemaakt is van onder andere hout en lijnolie, spreekt dit onze kritische klanten aan vanwege de duurzaamheid. Het verlangen naar natuurlijke producten. Deze trend zie je ook terug in gordijnen en vloerbedekking. “Fabrikanten en leveranciers werken steeds duurzamer, weet Taconis. “Na het verwijderen van bijvoorbeeld vloeren worden ze apart afgevoerd en gerecycled”, legt hij uit. “Ook de lijmen die worden gebruikt voor PVC-vloeren en vloerbedekkingen zijn milieuvriendelijker. De synthetische lijm rook vroeger zo, niet prettig en ongezond voor de stoffeerder. Deze lijmen worden nu op waterbasis gemaakt. Hetzelfde geldt voor verf, sommige soorten zijn door verkleuring zelfs beter dan synthetische verven.” 

“Wij zetten in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van medewerkers. Zo zijn wij momenteel op zoek naar jou om bijvoorbeeld onze binnenzonwering en gordijnen te monteren. Deze functie kan worden ingevuld door iedereen die wil werken. Bijvoorbeeld onze Zakaria (voorheen uit Syrië) die momenteel een van de top stoffeerders in de omgeving is. Al zeven jaar bij ons! Dat zou jij ook kunnen zijn!”

 Decorette Elburg (bij Weber Woonwereld) 0525 68 13 11 www.decorette-elburg.nl

DRONTEN - De SP wil dat de inzameling van één kuub grofvuil of tuinafval per jaar gratis wordt voor mensen zonder auto, voor mensen met een laag inkomen, voor ouderen.

DRONTEN - Het KNMI heeft Code Geel aangekondigd van zondagavond negen uur tot maandagochtend acht uur. “Risico op gladheid door ijskoude natte wegen”, luidt de waarschuwing

DRONTEN - „Tot nu toe zijn er geen concrete signalen ontvangen dat kinderen in Dronten uit huis zijn geplaatst. Dat schrijven B en W over de lokale situatie.

DRONTEN - De afgelopen week zijn er vanuit de gemeente Dronten 264 positieve coronatesten gemeld bij het RIVM. In november waren dat er tot nu toe 845 of gemiddeld 31,3..

DRONTEN - Reaal Dronten verloor zaterdag koploper Dieze West uit het oog. De Drontenaren verloren in onderling duel met 5-2 en hebben..

SWIFTERBANT - Alpha en Omega verkopen op vrijdag 10 december stoofperen, eetappels en gouden rietjes. Dat gebeurt vanaf vier uur 's middags bij De Hoeksteen

DRONTEN - Is het mogelijk om de huidige digitale afvalpas te vervangen door een digitale pas? Dat is de vraag die Ingrid Paalman van de ChristenUnie stelde. Wethouder Ton van Ameronge..

DRONTEN - Alle NS stations in Flevoland hebben een AED. Dronten is de enige uitzondering

DRONTEN - In hun bedrijfsfilm laten ze een boer zien die onder de koeien vandaan komt en na een dag hard werken in de auto stapt. “Maar onaangename geuren blijven achter je..

DRONTEN - B en W zijn bezig met het opzetten van een lokale ombudsman of vrouw. Als het aan wethouder Ton van Amerongen (VVD) ligt, gaat hij zich bezighouden met..

DRONTEN - Als OWIOS na dertien punten met tien man verder moet, speelt asv Dronten een gewonnen wedstrijd. Het team van trainer Patrick Posthuma boeken in Oldebro..

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - BAS is zaterdag voor de zesde keer dit seizoen verslagen. De Biddinghuizenaren verloren met 3-2 van koploper Hatto Heim

DRONTEN - De leden van de PvdA hebben Roelf Raterink unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Raterink is momenteel burgerraadslid

NAGELE (Noordoostpolder) - Marianne Alting Brooijmans exposeert vanaf 2 december in museum Nagele. Samen met Ineke van Beersum en Han Lammers toont ze kunstwerken gemaakt door ..

DRONTEN - Vrijdag 10 december (15.00 uur) staat de 'gekke wetenschapper' in de bibliotheek. Vanmiddag leert hij geïnteresseerde kinderen alles over de sfeer

DRONTEN - Het aantal miljonairs in de gemeente Dronten is het afgelopen jaar gestegen van 6 naar 7honderd. 4% van de huishoudens heeft een vermogen van een miljoen euro.

Supermarkten in Kampen zijn weer bezig met het stelen van mensen uit Dronten

Forse stijging aantal miljonairs gemeente Dronten

Gemeente Dronten ziet kansen voor woningbouw in combinatie met nieuwe bossen

De Meerpaal stelt tijdelijke vervanger zieke directeur aan

Gebroeders starten met Lindenhols Totaal Wonen: “Service staat voorop”

© Copyright BrugMedia Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van