Schoonmaaktip: zo is je voortent weer als nieuw | Levensstijl | Telegraaf.nl

2021-11-29 06:41:57 By : Ms. Delia Chen

Het beste van De Telegraaf

Huishoudexpert Zamarra Kok beantwoordt wekelijks vragen van lezers. Vandaag heeft F. Verheijen een vraag over vlekken op de luifel.

Doe-het-zelf-specialist Dennis Mulder bespreekt wekelijks DIY-thema's. Vandaag alles over het maken en installeren van nieuwe ramen.

Zamarra Kok geeft wekelijks antwoord op lezersvragen. Vandaag wil mevrouw Wessels weten hoe ze leren handschoenen echt schoon krijgt.

We kennen allemaal de kaasmarkt en de Grote Kerk. Maar welke plekken moeten we bezoeken als we in Alkmaar zijn, dat verrassend divers blijkt te zijn?

Drie mannen geven om de beurt hun mening over vrouwenkwesties. Dit keer Telegraaf-journalist Wierd Duk (61), vader van een dochter (23) en een zoon (7).

Weer single en klaar voor een relatie? Leuk maar ook spannend, want hoe gaat daten ook alweer? Liefdesexpert Carla Ketelaar deelt tien tips voor herintreders in het verleidingscircuit.

Demissionair minister Ingrid Van Engelshoven (D66) van Emancipatie biedt namens de staat formeel excuses aan voor de oude Transgenderwet, waarin sterilisatie een voorwaarde was voor geslachtsverandering. 'Slachtoffers' van de wet kunnen aanspraak maken op een bedrag van 5000 euro.