Inspiratie nodig voor raambekleding? Bekijk de laatste trends – Medemblik Actueel

2021-11-29 06:59:14 By : Ms. CiCi Xia

Bent u op zoek naar een nieuwe en trendy manier om uw ramen te voorzien van een goede decoratie? Raamdecoratie geeft een ruimte niet alleen veel sfeer, maar zorgt er ook voor dat je nog vele andere voordelen ervaart. Zo is raambekleding goed voor de isolatie: in de zomer wordt de warmte buiten gehouden en in de winter de kou. De juiste raambekleding kan daarom zeer energiebesparend zijn. Maar hoe kies je goede raambekleding die niet alleen goed werkt, maar er ook nog eens goed uitziet? Hier vind je de laatste trends!

Een van de meest geziene trends in raamdecoratie is de terugkeer van kleur. Hoewel je straks kiest voor wit of andere neutrale tinten, kun je nu weer voor kleur kiezen. Wat dacht je van gordijnen in een warme kleur zoals aardetinten, koraal of oker? Dit zijn de kleuren van 2020! Hiermee kies je toch voor kleuren die goed passen bij allerlei mooie houten vloeren.

Je ziet het steeds vaker: houten jaloezieën. Jaloezieën zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens erg trendy. Vooral houten jaloezieën zijn een echte toevoeging aan je huis. Deze trend werkt heel goed in combinatie met een andere trend; de natuur omarmen. De jaloezieën kunnen dus zeker een grove houtstructuur hebben om het natuurlijke element naar voren te halen. Geweven hout als rolgordijn of vouwgordijn is ook een natuurlijke trend die je veel zult zien.

Naast jaloezieën is er nog een andere trend die steeds zichtbaarder wordt: de trend naar duurzaamheid. Deze trend is overal terug te zien en kan ook worden toegepast op raamdecoratie. U kunt kiezen voor duurzame lamellen of duurzaam geproduceerde rolgordijnen. Je kunt ook denken aan jaloezieën gemaakt van bamboe of raamdecoratie van andere gerecyclede producten. Ook is de levensduur van deze duurzame raamdecoratie veel langer waardoor je kiest voor mooie raambekleding voor de lange termijn.

Een andere trend is gebruiksgemak. De televisie en andere apparaten zijn al op afstand te bedienen, dus waarom de raamdecoratie niet? U kunt kiezen voor raamdecoratie die op afstand te bedienen is. Zo kun je jouw rolgordijn of vouwgordijn verder omhoog of omlaag bewegen vanaf de bank.

Uw tekstlink hier? Neem contact op