Polyclose: beurs voor ramen, deuren, zonwerking, gevels en toegang - Architectuur.nl

2022-08-21 04:09:30 By : Ms. Annie Jiang

Van 31 augustus tot en met 2 september opent Flanders Expo haar deuren voor de beurs Polyclose. Deze beurs kende zijn eerste editie in 1991 en profileert zich inmiddels als het het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Hiermee staat Polyclose voor alles wat open en dicht gaat.

De vakbeurs  wordt iedere twee jaar gehouden en mag ook dit jaar weer honderden exposanten uit tientallen landen verwelkomen. Bezoekers kunnen hier alles te weten komen over wat er open en dicht gaat. Verder biedt de beurs een overzicht van alle bewegende elementen aan en in de gevel; dit is inclusief poorten en hekken. Het aanbod is uitgebreid maar perfect op elkaar afgestemd. Bovendien zijn hier trends, innovaties en grote marktspelers te vinden.

De doelgroep van Polyclose betreft professionals die actief zijn in:

Toonde Polyclose op de eerste editie in 1991 nog hoofdzakelijk raam- en deurtechnieken, anno 2022 zijn heel wat sectoren bijgekomen. Verder is ook te zien dat in het begin alleen de Belgische producenten deelnamen. Gezien de enorme hoeveelheid Nederlandse bezoekers werd het al snel noodzakelijk geacht om ook de vertegenwoordiging van Nederland op de stand te hebben.

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Architectuur.nl is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden.

This is a modern website which will require Javascript to work. Please turn it on!