Nette en onderhouden caravan te koop - Al het laatste nieuws uit Pijnacker-Nootdorp

2022-09-11 04:06:59 By : Ms. Sally Zhong

Nette en onderhouden caravan Chateau van 1999. inclusief ruime en lichte voortent en luifel (plus aparte luifel voor direct aan de caravan).

Merk Chateau 440. Aantal slaapplaatsen: 4 personen. Accessoires: Fietsenrek, Hordeur, kachel, koelkast, luifel, openslaande ramen en serviceluik.

Opstelling Vast bed met op maat gemaakt dik matras (hoes wasbaar) oorspronkelijke kussens nog aanwezig. Alle ramen voorzien van rolhorren en zonwerend verduisterende rolgordijnen, keuken met 3 pits gastoestel, en koelkast met vriesvak. Toiletruimte metr wasbak, spiegels, opbergruimte en Thetford toiletcassette Caravan heeft nieuw neuswiel en oplooprem is vervangen en nieuwe banden.

massa rijklaar 965 kg Toegestane max massa 1200 kg Fietsendrager voor 2 fietsen etc per direct beschikbaar Prijs 4000,-

heeft u interesse dan kunt u bellen naar 06-21214201.

Nootdorp - Tobias Verhulst laat zien wat hij in maart van dit jaar heeft gevonden. Het is een ‘dijbeenfragment’ een mammoet van misschien wel 40.000 jaar geleden.

Half juli vond ik in de Groenzoom een tamelijk massale groeiplaats van een mij onbekende plant. De planten stonden vol in bloei met grote witte bloemschermen.

Pijnacker - Na de druk bezochte bewonersavond in de ‘Huiskamer’ aan de Floralaan in Keijzershof vorige week woensdagavond waren veel bewoners van Klapwijk en Tolhek er nog niet..

Pijnacker - Op zaterdag 17 september van 12.00 tot 16.00 uur zal een hippe camper met DJ, rode loper en modellen door het winkelcentrum van Pijnacker oppoppen.

16 inch winterbanden (205/55 R16) met stalen velg oa VW Golf 5 en 6

zondag 11 september 2022 10:00 t/m zaterdag 10 september 22:15

Pijnacker-Nootdorp - Het is voorlopig niet meer mogelijk een coronavaccinatie te halen in het Baken in Pijnacker. Afgelopen woensdag was de laatste keer.

Dit bericht is geplaatst op verzoek van de familie.

Op Ackershof 67, oftewel hoek Kerkweg/Oostlaan hangt een AED buitenkast met een AED. Deze AED was nog van de Rabobank, maar na het vertrek van de Rabobank is de AED niet bijgehou..

Renaud Horecabenodigdheden is op zoek naar een chauffeur/magazijn medewerker. Het gaat om een fulltime baan.

Je staat in direct contact met de klant en bent verantwoordelijk voor het verwerken en interpreteren van de cijfers van je klanten. Je stelt zelf jaarrekeningen samen en verzorgt..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.