Let op! De zon gaat dit weekend schijnen dus deze zonneschermen ga je héél vaak zien

2022-10-09 16:30:56 By : Ms. Sunny Wei

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

In Nederland houden we van de zon en koesteren we deze enorm. Vooral omdat de zon hier niet bepaald elke dag schijnt, maar aankomend weekend wordt het zéér zonnig. Dat betekent dat Den Bosch massaal de zonneschermen uitrolt en grote kans dat je deze vijf exemplaren vaak gaat spotten. Wil je zelf ook graag zo’n fijn zonnescherm? Bij Markant Zonwering kun je elk gewenst zonnescherm aanschaffen in verschillende kleuren en formaten.

Classy and clean, dat is het Brustor B25 zonnescherm. Deze variant van Brustor heeft een knikarmscherm en bestaat uit aluminium, zodat het scherm ook de Nederlandse weersomstandigheden kan doorstaan – en dat is wel zo handig.

Dit bekende zonnescherm ga je sowieso tegenkomen. Uiteraard kun je veel varianten kiezen qua kleuren en afmetingen, maar de Ipanema V280 is een zeer geliefd zonnescherm – zo laat Margitta van Erp van Markant Zonwering ons weten. De Verano Ipanema is compleet beschermd tegen alle weerstoestanden. De buis waarin het doek wordt opgerold is weggewerkt in een cassette waardoor dit zonnescherm heel rustig oogt!

Het ziet ernaar uit dat de zon zich eigenlijk weer laat zien en deze actie past daar perfect bij. Je...

Dit stevige scherm heeft een gesloten cassette en beschikt over windklasse drie knikarmen – Brustor B-27 kan een windje wel verslaan. Dit is namelijk de zwaarste uitvoering van de knikarmschermen en je kunt ‘m uitklappen tot wel 3,75 meter!

Dit zonnescherm van Santos heeft een topkwaliteit en gaat járen mee. Het zonwerende doek is beschermd tegen vuil en kan alle weersinvloeden aan, ook als er een stevige wind staat – het zonnescherm heeft enorm stevige knikarmen!

Het knikarmscherm van de Brustor B50 is supercompact en heeft een volledig gesloten cassettescherm dat er ook nog eens prachtig uitziet. De montage van dit scherm is makkelijk, je kunt ‘m in de muur- of plafondbeugel haken en geeft je nét dat fijne schaduwvlak dat we nodig hebben als de temperatuur hoog oploopt.

De zon gaat weer schijnen en hoe lekker is het om dan in je tuin te kunnen zitten! Met de...

Aangeboden door De Gruyter Hair | Pettelaarseweg

Pony’s en warme kleuren: De Gruyter Hair was in Parijs en spotte dé haarmodetrends van dit najaar

Aangeboden door De Gruyter Hair | Pettelaarseweg

Wonen op het mooiste hofje van de stad? Check dit appartement op Funda

Aangeboden door De Gruyter Hair | Pettelaarseweg

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden