Janslyceum BOOS: hoe gaat het nu? - indebuurt Den Bosch

2022-10-02 08:00:38 By : Ms. Kyra Yu

Al jaren probeert presentator Tim Hofman in zijn YouTube-programma #BOOS jongeren te helpen die – je raadt het al – boos zijn. De presentator is al een aantal keer in onze stad geweest voor een uitzending. Zo ook drie jaar geleden, toen Rachel boos was op het Sint-Janslyceum. Wij blikken terug op deze hilarische video en belden met de school, want is het probleem nu opgelost?

In de video volgen we de toen 14-jarige Rachel. Zij was boos: tijdens de gymles moest ze een doorschijnend gymshirt aandoen en dat zag ze niet zitten. Tim kwam samen met de rest van het team van #BOOS langs en vroeg opheldering aan de conrector: “Waarom moeten deze dames in hemelsnaam doorschijnende shirts aan?” Gevolg: chaos. In de video is te zien dat de gymleraar graag wil helpen, maar de conrector vindt het een lastige zaak. Aan het eind van de aflevering verbrandt Tim samen met Rachel de shirts, maar er zijn nog geen nieuwe exemplaren..

Inmiddels zijn we drie jaar verder en we vroegen ons af hoe het met de gymshirts staat? Dragen de dames nog steeds deze shirts? “Nee hoor”, zegt een medewerker van het Sint-Janslyceum lachend. “We kregen vrij snel na deze uitzending een lading nieuwe shirts, van een andere leverancier.” Deze shirts zijn niet wit, maar blauw. En nee, ze schijnen niet door. Gelukkig maar.

Kijk eens wie in de mooiste stad van het land is geweest: presentator Tim Hofman! De nieuwste aflevering van zijn...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Bosch en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Bosch.

Nieuw! Jij kunt bij Etos gratis een huidscan laten maken door De Huidkliniek

Bij deze vernieuwde wasstraat kun je nu supervoordelig tanken

Aangeboden door ANAC Tanken & Carwash Den Bosch

Wonen op het mooiste hofje van de stad? Check dit appartement op Funda

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden