Handig! Met dit simpele stappenplan is jouw woonkamer straks de gezelligste van de straat - indebuurt Breda

2022-10-09 16:30:52 By : Ms. Maggie King

In de herfst begint het vaak weer te kriebelen: je krijgt zin om de inrichting van je huis weer lekker om te gooien voor een gezellige, nieuwe look. Of misschien heb jij wel net jouw nieuwe droomhuis gevonden! Maar waar begin je? Met dit handige stappenplan van VloerenCentrale word je op weg geholpen met jouw nieuwe interieur.

Word je overspoeld door alle mogelijkheden? Begin simpel door jezelf een aantal vragen te stellen:

Wat hierbij ook kan helpen is het maken van een moodboard: een soort collage waarin je jouw favoriete kleuren, stijlen, materialen, foto’s en texturen met elkaar combineert ter inspiratie. Pak wat tijdschriften, Pinterest en Instagram erbij en plakken maar! Zo kom je er vanzelf achter wat voor sfeer je wilt creëren. Ga jij bijvoorbeeld voor landelijk, klassiek, industrieel, romantisch, stoer of modern? Ook een mix van stijlen kan zorgen voor verrassende combinaties. Geen idee wat leuk bij elkaar past? De specialisten van VloerenCentrale denken graag met je mee.

Waar je de kleuren op de muur bij wijze van spreken elk seizoen aan kan passen als je zin hebt in iets nieuws, doe je dat bij de vloer waarschijnlijk niet. Belangrijk om hier goed over na te denken dus. Wat spreekt je aan? Maar ook: wat past er bij jouw woonsituatie? Bij VloerenCentrale is er volop keuze in vloeren, en elke vloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen:

Lees verder onder de foto’s >

Binnen elke soort vloer zijn er ook weer tal van mogelijkheden. Want kies je bijvoorbeeld voor een visgraat- of Hongaarse punt-patroon? En voor welke kleur ga je? Veel vloeren zijn te bekijken in de showroom van VloerenCentrale en zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies, zodat je de juiste vloer voor jouw woonkamer aanschaft. Hier lees je vast wat meer over de verschillende type vloeren bij VloerenCentrale.

Als de basis staat, kun je de verdere inrichting en aankleding bepalen. Handig: bij VloerenCentrale kun je ook terecht voor de mooiste binnenzonwering, raamdecoratie, gordijnen én sfeervolle vloerkleden. Ga je voor stoere houten jaloezieën, warme gordijnen of juist voor een fris semi-transparante plissé? Of kies je voor praktische en sfeervolle Grip-Fix binnenzonwering die je zonder boren en schroeven op het kozijn kunt plakken? Een ideale oplossing voor draaikiepramen.

Wil je advies over je interieur, de juiste vloer en raamdecoratie? Bezoek dan de showroom van VloerenCentrale aan de Takkebijsters 70 in Breda. Hier weten de specialisten alles van de huidige vloerentrends, woonstijlen en de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Ook fijn: je kunt hier gebruik maken van ervaren stoffeerders die voor jou de vloer komen leggen.

Stoppen met roken: onder hypnose bij Daphne gaat het je lukken

Aangeboden door Happy Healthy Hypnose

Aangeboden door Snoeren Schoen- en Voetspecialist

Bredanaar Yazan maakt aangrijpende documentaire: ‘Veel Syriërs hebben dezelfde nachtmerrie’

Aangeboden door Snoeren Schoen- en Voetspecialist

Aangeboden door De Roos Schoenen

Blijf op de hoogte van alles uit Breda

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden