Haal de natuur in huis - Interieurjournaal.com

2022-05-28 07:17:02 By : Ms. Lacus Yu

De zes basiskleuren van deze nieuwe collectie van Desso Tarkett zijn Aarde , Zon , Mos , Heelal , Houtskool en Violet . De gelaagdheid van de patronen is geïnspireerd op doorleefde structuren van materialen zoals natuursteen, travertin, stucco en linnen in combinatie met een meer gestileerd patroon dat doet denken aan zwerfkeien. Deze collectie is toe te passen als kamerbreed tapijt en als op maat gemaakte vloerkleden, die in kleuren en texturen naadloos op elkaar aansluiten en eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd.

De natuurlijke kleuren van Desso & Ex Nature hebben diepe donkere varianten die overgaan naar zachte, sobere pasteltinten. De collectie leent zich dan ook goed voor de toepassing van meerdere vloerkleden in één ruimte waarbij je kunt spelen met contrast in kleur en structuur met de zekerheid dat er een mooie coördinatie is. De Desso &Ex Nature collectie kenmerkt zich door zijn puurheid. Door de combinatie van de vormen en kleurgebruik ontstaat er een gelaagdheid in het interieur.

Naast kamerbreed zijn met de nieuwe collectie ook bijzondere vormen mogelijk om een vloerkleed op maat te laten maken. Creëer als het ware een spannend ‘landschap’ van kleden waarbij je varieert met de vorm in een uni-kleurige kwaliteit en één met een gelaagd gestileerd patroon. Het interieur wordt zo speelser en creatiever. De collectie is tevens geschikt om de trap mee te bekleden" veilig, kleurrijk en perfect voor de akoestiek, want je hebt geen last van galmend gestamp op de trap.

De Desso & Ex Nature collectie combineert de voordelen van een zacht tapijt in huis met de stoere look van natuurlijke materialen als natuursteen, travertin en stucco. Door de gemêleerde structuur is dit tapijt of vloerkleed ook nog eens heel praktisch omdat je er niet zo snel vuil of vlekken op ziet. Het doorleefde karakter van deze collectie draagt bij aan een tijdloze uitstraling, zo besluit de vloerenfabrikant, exposant in De Woonindustrie (DWI ) in Nieuwegein.

www.dessotarkett.nl www.dewoonindustrie,nl www.tarkett.com www.ex-interiors.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, natuur, natuurkleuren, trap, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #odetteex, #exinteriors, #dewoonindustrie

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.