Dit moet je weten voordat je gordijnen gaat aanschaffen - RetailTrends

2022-10-09 16:23:28 By : Mr. David Chang

Of log in via social media:

Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nog geen member? Sluit membership af.

Of log in via social media:

Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nog geen member? Sluit membership af.

Je wilt gordijnen kopen, dat is niet zo ingewikkeld toch? Als je ontdekt hoeveel mogelijkheden er zijn dan loop je snel vast. Als je enkele belangrijke zaken weet over raamdecoratie dan wordt kiezen een stuk eenvoudiger. Op deze pagina§ vind je tips die je moet weten voordat je gordijnen gaat aanschaffen. De zoektocht begint online Wacht even voordat je de auto instapt en naar de dichtstbijzijnde woonboulevard rijdt. In plaats van stoffen aan een rek te bekijken of een boek met stalen door te spitten kun je veel beter online beginnen met zoeken. Je voelt dan niet de druk van een opdringerige verkoper en je wordt niet afgeleid door andere klanten. Als je ongeveer weet wat past in jouw woning dan kun je stalen aanvragen om te controleren of de gekozen stijl en kleur goed past in jouw huis. Poweredblinds laat naast producten ook praktijksituaties zien op de website. Zo zie je direct hoe de gordijnen eruitzien in een echte omgeving. Bekijk de website hier als je hoogwaardige gordijnen online wilt kopen. Deze producten zijn vanaf de basis ontworpen voor huisautomatisering. Advies: Thuis kun je rustig de opties op een rijtje zetten en vergelijkingen maken. Slim wonen begint bij de gordijnen Domotica, smart home en huisautomatisering zijn mooie termen maar wat heb je er eigenlijk aan? Is het de toekomst van comfortabel wonen of is het een hype die weer zal overwaaien? De zondvloed aan smart home producten laat zien dat de vraag groot genoeg is voor bedrijven om flink te investeren in de ontwikkeling van dergelijke producten. De Poweredblinds gordijnen die we zojuist al noemde zijn gebaseerd op technologie die al jarenlang gebruikt wordt binnen professionele organisaties. Nu is deze technologie zo laagdrempelig geworden dat iedereen er gebruik van kan maken. Als je toch gordijnen wilt aanschaffen kies dan direct voor een slimme oplossing. Overigens kun je ook later raamdecoratie automatiseren. Advies: Elektrische gordijnen zijn niet de toekomst maar het heden. Met ingebouwde oplaadbare accu hoef je geen extra kabels te leggen. Ieder gordijn kan ‘smart’ zijn Of het nu plissegordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of schuifgordijnen zijn; je kunt ze draadloos bedienen en koppelen aan een smart home netwerk in huis. Somfy maakt motoren die je kunt koppelen aan vrijwel ieder type raamdecoratie. Dit beperkt zich niet tot één set gordijnen, je kunt de raamdecoratie door de gehele woning koppelen aan hetzelfde systeem binnen een enkele smart app voor je mobieltje of tablet. Op Somfy.nl vind je alle producten om een smart home in te richten. Er zijn namelijk veel slimme toepassingen die zich uitstekend lenen om te koppelen aan raamdecoratie. Hier zijn enkele voorbeelden:

●    Slimme lichtsensor die de gordijnen laat sluiten als de zon onder gaat. ●    Een timer die de gordijnen op de slaapkamer opent wanneer je op wilt staan. ●    Verlichting in huis die inschakelt als de gordijnen sluiten en andersom. ●    Spraakbediening via een smart speaker zoals de Nest of HomePod. Tip: Zelfs alarminstallaties kun je koppelen aan elektrische gordijnen. Dit kan de veiligheid in huis verhogen. Zo kun je bij alarmering de gordijnen automatisch laten openen. Je hebt als bewoner zicht naar buiten en mogelijke hulpverleners kunnen juist goed naar binnen kijken.

RetailTrends bracht een bezoekje aan tomatenmerk Mutti in Parma. Vandaag deel twee: een gesprek met ceo Francesco Mutti.

Het deel van de consumenten dat liever fysiek dan online shopt is sinds januari gestegen van 22 naar 54 procent.

In korte tijd ontving de bond tientallen klachten over de webshop die kinder- en babykleding verkoopt.

Hij werkte eerder bij bol.com en Albert Heijn.

Mark den Butter was verantwoordelijk voor de opstart van gemaksformule Ochama.

Crisp moet als online supermarkt verplicht deelnemen aan het pensioenfonds voor het levensmiddelenbedrijf, zo heeft de rechter besloten.

Zoals bij veel modeketens hakte de coronacrisis er bij Van Dal Mannenmode flink in. Maar het ergste leed is geleden; er is weer ruimte voor investeringen. Zo opende de keten, die zich thuisvoelt in het middensegment, vorige week een nieuwe winkel in Drachten. En daar blijft het niet bij, vertelt directeur/eigenaar Ger Segeren.

Consumenten trekken in deze tijd van hoge inflatie steeds vaker naar Aldi en Lidl. Blijven de discounters terrein winnen? We vroegen het aan Sebastiaan Schreijen, supermarktdeskundige van de Rabobank.

Peek & Cloppenburg had ooit ruim zestig winkels in Nederland. Die kant zal het niet snel meer opgaan. Maar waar er decennialang hier alleen vestigingen werden gesloten en er slechts drie overbleven, opende de keten vorige week zijn tweede winkel in nog geen twee jaar tijd. In Almere.

In de winkel in Amsterdam is onder meer gekozen voor technische snufjes en een grote muurschildering

RetailTrends bracht een bezoekje aan tomatenmerk Mutti in Parma. Vandaag deel twee: een gesprek met ceo Francesco Mutti.

Sinds de coronapandemie is eigen historische data geen bruikbare benchmark meer. Retailers moeten noodgedwongen op zoek naar nieuwe, andere en meetbare inzichten. Gps-signalen vormen een waardevolle databron.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

In gesprek met IKEA en Kruidvat

Op bezoek bij Zalando HQ

What's Next in Retail Tech

What's Next in Retail Tech 2023

Vul hier je e-mailadres in om de video te kijken.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

RetailTrends Media is dé informatiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends vormt met RetailNews en diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de branche.

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!