De zon is hier: bescherm jezelf én je huis met de geweldige zonwering van Markant! - indebuurt Den Bosch

2022-05-28 07:25:43 By : Ms. Cony Wang

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Ook in Den Bosch staat de zon de afgelopen dagen heerlijk aan de hemel te stralen. Genieten, natuurlijk, maar je wil jezelf wél een beetje beschermen tegen al die UVA en UVB. Nu kun je je van top tot teen insmeren met factor 50, maar die wit uitgeslagen look is niet altijd waar je voor wil gaan. En soms vergeet je jezelf van dat likje zonnebrandcrème te voorzien. Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV biedt uitkomst! Hoe relaxed is het, als je vanuit je huis zo naar buiten kan rollen om te paraderen onder bijvoorbeeld je eigen prachtige, zonwerende veranda? Precies, dat wil je!

Nu de zomer voor de deur staat en de zon niet ophoudt met schijnen, is het hoog tijd om te kijken wat je met het zonlicht in je tuin en je huis aan moet. Het is lekker toeven in de zon, maar het is wel zo gezond om regelmatig wat schaduw te pakken. Parasols waaien eindeloos weg of nemen net niet genoeg licht weg. Bovendien gaan ze snel kapot en moet je ze steeds weer opruimen en tevoorschijn toveren. Ain’t nobody got time for that.

Gelukkig heeft Markant Zonwering de prachtigste knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en verandazonwering in hun assortiment. Ja, ook je veranda kun je omtoveren tot een koele oase in de zomermaanden. Zo zit je zelfs in hartje zomer toch koel in die lichte serre, in plaats van in een broeikas. De schermen houden warmte én UV-straling tegen en zorgen er zelfs voor dat je zorgvuldig uitgezochte meubels niet zomaar verkleuren.

Liever rechtstreeks de tuin in? Met de knikarmschermen van Markant Zonwering kun je optimaal genieten in tuin of op terras, zónder het gedoe van een parasol. Met een ruime oppervlakte en de mogelijkheid om het scherm te plaatsen aan een muur, is een knikarmscherm een optie waar je comfortabel van de schaduw geniet. Bovendien kan een knikarmscherm het hele jaar blijven staan, zonder dat het scherm het zicht aan de tuin onttrekt.

Niet alleen in het voorjaar en de zomer heb je dus plezier van zonwering, ook in de winter wanneer de zon laag staat, is zonwering heel handig. De bijzondere uitvalschermen van Markant schermen bijna het gehele raam af van zonlicht, waardoor zelfs de meest laagstaande zon de kamer niet weet binnen te dringen.

Kortom, wil je veilig, vrij en voluit genieten van de zon? Kijk dan eens naar de opties van Markant Zonwering. Voor ieder is er wel een mooie optie die duurzaam is, stijlvol en die je enorm ontlast. Hoef jij alleen nog maar te genieten van het mooie weer!

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Zet snel in je agenda: de Modelbouwshow komt terug en is grootser dan ooit

Lintjesregen 2022: deze Bosschenaren kregen een lintje

Aangeboden door IJzeren Man Vught

Aangeboden door Auping Store Den Bosch

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden