De Ploeg collectie nieuws - Interieurjournaal.com

2021-11-29 06:58:05 By : Ms. Jacky Fan

Ingetogen rust is het idee achter de nieuwe collectie De Ploeg. Mooie materialen met een natuurlijke uitstraling verwerkt tot hoogwaardige stoffen. Met liefde voor ambachtelijk vakmanschap zorgt dit voor een vloeiende zachtheid in de collectie.

De Ploeg ontwikkelt tijdloos en duurzaam, met het idee dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle voorbijgaande trends overstijgen. Met een missie om meerdere generaties, veranderende seizoenen en behoeften te overleven.

Rustige kleuren met een sober karakter die passen bij de tijdgeest vormen een belangrijk onderdeel van de collectie. De samengestelde kleurenpaletten die de materialiteit van de stoffen aanvullen, staan ​​voor rust en minimalistisch design. Maar ook de meer gedurfde kleurencombinaties die we oorspronkelijk kennen van De Ploeg komen aan bod.

De collectie 2021 kenmerkt zich door een hoogwaardig designgevoel met rijke gemêleerde stoffen. Zo leggen de ontwerpers dit jaar de nadruk op bijzondere getwijnde garens in kleurcombinaties, die de stoffen levendigheid en diepte geven. Twinwool, Twist en Vivid (foto 4) zijn hiervan het resultaat. Maar ook in Drift, Dawn (foto 5), Distel en Cobble (foto 2) is een bijzonder duotooneffect aanwezig. Elke stof heeft zijn eigen unieke look, met rijke melanges als gemene deler. Een collectie met zowel gedurfde contrasterende kleurenmixen als natuurlijk ogende touwtjes in zachte tinten.  

De ontwerpen Pinstripe en Contour zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud. Weelderige bloemenvelden vertaald naar een tweekleurig ontwerp in organische vormen resulteert in Contour (foto 3) en sluit naadloos aan bij de stijl die we kennen van De Ploeg. Krijtstreep (foto 1) is een vergrote versie van de populaire krijtstreep in een vrijgevochten vertaling, sterk in zijn eenvoud en aangevuld door zijn natuurlijk ogende weefsel.

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure voert. Kendix Allure en De Ploeg worden gepresenteerd in de showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

www.artelux.com www.artex.hde.nl www.deploeg.com www.etcdesigncenter.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, residentieel, woning, residentieel, project, horeca, meubelstof, stoffering, stoffering, stoffering, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, stof, confectie, interieurstof, krijtstreep, contour, #artex, #ploeg , #deploeg , #kendix, #kendixallure, #close, #solid, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.