De beste raambekleding voor verschillende seizoenen - Metrotime

2021-11-29 07:01:01 By : Mr. winme hu

Lente, zomer, herfst en winter. Er zijn landen waar alle seizoenen op elkaar lijken. In ons land heeft elk seizoen zijn eigen karakter en dat maakt het leven hier heel bijzonder. Maar hoe kies je raamdecoratie die bij alle seizoenen past? Je koopt immers niet elke drie maanden nieuwe gordijnen. Op deze pagina geven we vier praktische tips om de beste raamdecoratie voor alle seizoenen te kiezen.

In de zomer schijnt de zon van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Dit is goed nieuws voor iedereen met zonnepanelen op het dak, de warmte en UV-straling kan soms te veel zijn. In de winter zijn de dagen kort en is het al donker voordat je thuiskomt van je werk. Met elektrische zonwering sluit je de gordijnen als de zon fel schijnt of als de zon vroeg ondergaat. Op de website van Poweredblinds Belgium kun je precies zien hoe dit werkt. Dit kan met een druk op de knop, via een tijdschakelaar of volledig automatisch met een lichtsensor. Door slimme raamdecoratie te koppelen aan een smart home systeem is het mogelijk om de verlichting direct aan te zetten. Daar profiteert u in elk seizoen van!

De kleur- en materiaalkeuze van raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Bij rolgordijnen en schuifgordijnen ziet de situatie er heel anders uit als de gordijnen open of dicht zijn. Met jaloezieën kunt u de raamdecoratie ook in 'gesloten' toestand openen. Zo behoudt u niet alleen de controle over het licht, maar heeft de raamdecoratie ook altijd een decoratieve waarde. Dat geldt zeker voor houten jaloezieën, die door hun natuurlijke structuur en warme kleurstelling de omgeving tot leven brengen. U kunt er het hele jaar van genieten.

We hebben de voordelen van elektrische jaloezieën besproken en de voordelen van jaloezieën uitgelegd in de vorige onderwerpen. U kunt dit ook combineren door te kiezen voor elektrisch bedienbare houten jaloezieën. Deze kun je niet alleen in hoogte verstellen, de lamellen zijn ook op afstand te bedienen zonder snoeren of stokken. U kunt de jaloezieën vanaf de bank bedienen om het meest optimale licht te creëren. Invallend licht zal in elk seizoen anders zijn, dus je behoudt de controle over het licht. Ook thuis kan je op elk moment voor privacy zorgen.

In de zomer ga je misschien op vakantie of plan je dagtochten, in de winter ben je misschien meer thuis. Hoe bedient u raambekleding als u niet thuis bent? Elektrische raamdecoratie biedt hier weer een voordeel, omdat je de gordijnen ook kunt bedienen of automatiseren als je niet thuis bent. Zo lijkt het huis altijd bewoond, wat bijdraagt ​​aan de inbraakpreventie. Met PoweredBlinds in combinatie met de TaHoma van Somfy koppel je het systeem aan alle slimme apparaten in huis. Zo gaat je huis een eigen leven leiden.

© Rossel & Cie - Algemene gebruiksvoorwaarden 2021 - Verkoopvoorwaarden - Audiokrant - Cookiebeleid - Privacybeleid - Copyright