Bij Joanne bruist het altijd: 'Ik ben de plaatselijke hangout wat gordijnen betreft' - indebuurt Arnhem

2022-10-02 08:01:07 By : Ms. janny hou

Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje

Arnhemmers zullen Gordijnenhal Malle Marietje ongetwijfeld kennen: de speciaalzaak heeft door de jaren heen een naam opgebouwd waar je u tegen zegt. Haar winkel aan de Hommelseweg is dan ook een soort ontmoetingsplek geworden. “Ik ben echt de plaatselijke hangout in Arnhem wat gordijnen betreft. Mensen lopen binnen, maken een praatje en drinken een bakkie.”

Joanne heeft jarenlang in de confectiewereld gewerkt en kent de klappen van de zweep inmiddels. Sinds 1997 zit ze in het vak en nam Malle Marietje in 2018 over. “Ik had de kennis en ik wist zeker dat ik het beter kon. Raamdecoratie zit in mijn bloed”, vertelt Joanne.

Aan ervaring ontbreekt het bij Joanne niet. Ze is een oude rot in het vak en kent de kneepjes als geen ander. Ze heeft zowel voor particulieren als voor grotere klanten gewerkt. “Ik heb bijvoorbeeld de Walburgkerk in Arnhem mogen inrichten. Dat was wel echt fantastisch om te doen!”

Joanne maakt geen onderscheid als het om haar klanten gaat. Ze helpt iedereen, ongeacht het budget. “Duur betekent niet gelijk mooier. Bij ieder budget past een prachtige decoratie.”

Lees verder onder de foto >

Vakmanschap en service staan bij Joanne hoog in het vaandel. Het zijn de waarden waarmee ze zich onderscheidt van haar concurrentie. “Ik werk zes dagen per week. Drie dagen in de winkel en drie dagen ben ik de hort op. Het bezoeken en adviseren van klanten, het opmeten en monteren van de gordijnen; ja, het is ontzettend druk!”, vertelt Joanne enthousiast. “Maar, I love it!“

Joanne is trots op de service die ze levert. Ze komt bij jou thuis om alles op te meten en helpt jou met het ophangen van de gordijnen. Maar dat is niet het enige. Joanne legt uit: “De service gaat verder dan alleen adviseren en meedenken. Nazorg speelt ook een grote rol. Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Dan kom ik langs en vermaak ik de gordijnen.”

Lees verder onder de foto >

Naast haar vakmanschap en service vindt Joanne het belangrijk dat haar klanten weten waar ze aan toe zijn. “Ik vind het belangrijk dat mensen trots kunnen zijn op hun inrichting. Ik zal ze dan ook het beste en het eerlijkste advies geven”, legt Joanne uit.

Malle Marietje is een gordijnspeciaalzaak, dat klopt. Maar het heeft zo veel meer te bieden. Van houten jaloezieën tot raamgordijnen. Alles wat met raamdecoratie te maken heeft, kun je bij Joanne bezichtigen en op maat laten maken.

Lees verder onder de foto >

Joanne vindt het belangrijk dat haar klanten bij haar langskomen. Niet alleen voor de interactie en de gezelligheid, maar ook voor de beleving. “Ik vind het belangrijk dat de klant de stof kan voelen, ruiken en met eigen ogen kan zien. Het is gewoon een stuk persoonlijker dan een webshop.”

Daarnaast is Joanne altijd bereid om jouw vragen te beantwoorden. Kom daarom lekker langs als je binnenkort advies nodig hebt!

Joanne is drie dagen per week onderweg om bij haar klanten langs te gaan. De andere drie dagen is de winkel geopend. Dit zijn de openingstijden:

Heb je een dringende vraag aan Joanne en lukt het jou niet om op deze tijden te komen? Stel jouw vraag dan hier.

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje

Uittip! De eerste editie van Arnhem Late Night Shopping: winkelen en meer

Aangeboden door Stichting Platform Binnenstad Arnhem

Aangeboden door Jumbo Jansen – Elderveldplein

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje

Flinke verkeershinder! A50 richting Arnhem een paar weekenden dicht

Aangeboden door Jumbo Jansen – Elderveldplein

Aangeboden door Radboud Universitair Medisch Centrum

Aangeboden door Incombinatie B.V.

Aangeboden door Jumbo Jansen – Elderveldplein

Blijf op de hoogte van alles uit Arnhem

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden