Apple HomeKit voor raambekleding - Interieurjournaal.com

2021-11-29 07:10:12 By : Mr. TECHiJET QS

Het Coulisse-assortiment, dat bestaat uit draadloze motoren voor rolluiken, jaloezieën, honingraatplissés en gordijnen, heeft als doel om gemotoriseerde raambekleding als massaproduct toegankelijk te maken door het gebruik van Apple Home Kit. Ontworpen om een ​​aangename gebruikerservaring te bieden, vereenvoudigt het het gebruik van gemotoriseerde raambekleding drastisch door installatie, automatisering en controle rechtstreeks vanaf Apple's iPhone mogelijk te maken. De reeks motoren, die als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard Thread bevat, zal in de loop van dit jaar beschikbaar komen, te beginnen met een rolluikmotor in het tweede kwartaal van 2021.

De nieuwe serie is een uitbreiding van Motionblinds, het automatiseringsconcept van Coulisse en het resultaat van een samenwerking met Eve Systems, marktleider in de ontwikkeling van accessoires voor het Apple Homekit-ecosysteem. De motoren zorgen voor een supereenvoudige installatie, programmering en bediening van de raambekleding met een iPhone. Software-updates om de nieuwste functies en verbeteringen van de gebruikerservaring te activeren, verschijnen automatisch in de Eve-app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of ondersteuning nodig.

De raambekleding werkt naadloos en veilig samen met andere Homekit gecertificeerde accessoires, zoals verlichting, thermostaten, bewegingsmelders, deurbellen en andere sensorgebaseerde accessoires. Eenmaal aangesloten worden de raambekledingen direct onderdeel van een smart home ecosysteem, waarin slimme apparaten automatisch samenwerken om op elk moment van de dag de gewenste sfeer, veiligheid en comfort te creëren.

Het assortiment motoren is ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te garanderen. In plaats van te vertrouwen op een cloud, zoals de meeste applicaties, worden alle gegevens lokaal op de engine opgeslagen, wat betekent dat gegevens die thuis worden uitgewisseld, thuis blijven.

Coulisse presenteerde deze tijdens de huidige vakbeurs R+T Digital 2021, waar het bedrijf ook andere noviteiten liet zien.

www.apple.com/nl/search/homekit?page=1 www.coulisse.nl www.coulisse.com/academyweek www.messe-stuttgart.de/rt/en/

Nieuws, interieur, inrichting, residentieel, home, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissé, rolgordijnen, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, persoonlijke details , academie, zonwering, fair, #coulisse, #apple, #homekit, #applehomekit, #rt2021, #rt2022

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.