Als eerste bij zijn: deze appartementen in het groen gaan bijna in de verhuur

2022-09-18 00:45:05 By : Ms. Fairy Jane

Aangeboden door Van Lunen Beheer

Wonen aan de zuidelijke bosrand van Nijmegen? Dat kan! Aan de Heemraadstraat is de bouw van Park Brackenhof in volle gang. De 38 duurzame huurappartementen worden in het voorjaar van 2023 opgeleverd. De inschrijving wordt binnenkort geopend. Wees er op tijd bij en meld je alvast aan!

Alle appartementen van Park Brackenhof, een nieuwbouwproject in de wijk Brakkenstein, hebben drie kamers en zijn tussen de 60 en 73 vierkante meter groot. Het gebouw bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn. De laagbouw heeft twaalf woningen, verdeeld over drie woonlagen, en de hoogbouw 24 appartementen in zes verdiepingen. Wie op zoek is naar meer ruimte: op de bovenste verdieping vind je nog twee gave penthouses van 101 vierkante meter.

Om een hoge energierekening hoef je je niet druk te maken bij deze gasloze appartementen. Een warmtepomp verwarmt de appartementen klimaatneutraal. Daarnaast beschikt elke woning over twee zonnepanelen. Wel zo fijn!

Met het oog op de natuur worden er nestkasten in de gevels verwerkt, zoals entree-stenen voor vleermuizen en gierzwaluwen. Komen er hevige regenbuien? Dan kan overtollige neerslag sijpelen naar wadi’s: groene zones waar het water heenloopt, en ook weer uit wegvloeit als de bui voorbij is. Meteen een leuke speelplek voor kinderen!

Lees verder onder de afbeeldingen >

De woningen worden perfect afgewerkt. Koude voeten zijn verleden tijd door vloerverwarming en alle ramen aan de west- en zuidkant krijgen elektrische zonwering. En ook de keukens krijgen een mooie look. Deze worden met Bosch-inbouwapparatuur, inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron geleverd. Kun je gelijk aan de slag met je lievelingsgerecht.

En wat dacht je van een fijne badkamer met alles erop en eraan? Check! De badkamers zijn onder andere voorzien van een inloopdouche. De badkamers in de hoogbouwappartementen hebben daarnaast nog een extraatje: een dubbele wastafel en een badkamermeubel.

Lees verder onder de foto >

Je woont in het groen en daar kun je vanaf je ruime balkon of privépatio heerlijk van genieten. Als je buiten staat, heb je een mooi uitzicht op de natuur. Ga je de deur uit, dan loop je zo de bossen van Heumensoord in!

Nog een voordeel is de ligging. Het Radboudziekenhuis en de universiteit liggen vlakbij en met de fiets, auto of het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Nijmegen. Ga je met de auto op pad? De A73 en A15 bereik je binnen no-time. En handig: je auto kun je kwijt op je eigen parkeerplaats, inbegrepen bij de huur.

Lijkt het je wat om een van deze mooi in het groen gelegen appartementen te huren? Bekijk het woningaanbod of meld je vast aan om op de hoogte te blijven over de inschrijving!

Als contentspecialist schrijf ik voor indebuurt artikelen over bedrijven en merken, ook wel branded content. Ook een mooi verhaal over jouw bedrijf of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail gerust naar [email protected]

Aangeboden door Team jongerenwerk van Jeugd Activiteiten Centrum HotSpot

In dit nieuwe medisch centrum nemen ze wél de tijd voor je: ‘De patiënt staat centraal’

Aangeboden door Apotheek De Glimlach

Aangeboden door De Pelgrim Foodbar

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Aangeboden door Hart van de Waalsprong

Aangeboden door Hart van de Waalsprong

Blijf op de hoogte van alles uit Nijmegen

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden