Aldura breidt uit met een tweede locatie in Zwolle - De Swollenaer | Nieuws uit Zwolle en omstreken

2022-10-02 08:03:05 By : Ms. Angela Yang

Aldura Zonwering en Raamdecoratie is vanaf 1 oktober ook in Stadshagen te vinden. De gloednieuwe  showroom biedt een unieke ervaring; de producten kunnen in live-setting bekeken worden en specialisten staan klaar voor het geven van vrijblijvend advies.

Voor zowel woonhuizen als zakelijke projecten biedt Aldura een passende oplossing. In de nieuwe showroom is een uitgebreid assortiment binnen- en buitenzonwering te vinden. Denk aan screens, rolluiken, markiezen, jaloezieën, Duette Shades en gordijnen. En ook terrasoverkappingen behoren tot het assortiment. De producten worden in verschillende opstellingen getoond, zodat er een goed beeld van de uitstraling en functionaliteiten gevormd kan worden.

Niet alleen de opening van de nieuwe showroom wordt gevierd; het familiebedrijf bestaat dit jaar maar liefst 90 jaar! Aldura is uitgegroeid tot een begrip in Zwolle. Voor zonwering en raamdecoratie- oplossingen is men hier aan het juiste adres. Op dit moment uitbreiden naar een tweede showroom in Zwolle is volgens eigenaar Jacco van Keulen een logische stap. “Op deze manier kunnen we onze klanten in de kop van Overijssel nóg beter bedienen.

” De nieuwe showroom is op afspraak te bezoeken. Onder het genot van een kop koffie kan men live demonstraties van de producten en een advies op maat verwachten.

De nieuwe showroom is te vinden aan de Stadshagenallee 15 te Zwolle en vanaf 1 oktober op afspraak te bezoeken. Het is echter nu al mogelijk een afspraak in te plannen. Tijdens de officiële opening op zaterdag 1 oktober kunt u tussen 10.00 uur en 14.00 uur zonder afspraak langskomen. Kijk voor meer informatie op aldura.nl.

AMATEURVOETBAL - De uitslagen van zaterdag 1 oktober zijn:Berkum-vv HEDW 0-3WHC-SVI 4-1VSCO’61-WVF 2-2Unicum-Be Quick’28 3-0ZAC-Hatto Heim 4-1Dieze West-DVC Dedemsvaart 4-3SC..

Kroeggesprek met Hans ‘Whisky’ Offringa(door Peter de Jong)ZWOLLE - Whisky, schrijven, corona; het zijn momenten uit het leven van Zwollenaar Hans Offringa.

ZWOLLE - Wat een burn-out lijkt, blijkt een vorm van dementie te zijn. Mark Dekker (57 jaar) is een van de mensen die jong wordt getroffen door deze ziekte.

Op zaterdag 24 september vierde stichting HelpTeamWork het 10-jarig bestaan van het gezinshuis Springs of Life in Mombasa en tevens het 10-jarig bestaan van stichting HelpTeamWork.

ZWOLLE (JPZ) – Ze wilden ‘snel geld maken’ en dus besloot een vijftal om op 18 september 2019 drie jongens in park Eekhout te beroven. Tegen de vermeende leider van de groep is d..

In the Picture: Gerrit van der KooyZWOLLE - Op de dag dat heel Engeland tot ver daarbuiten afscheid nam van hun Queen, herdacht de Zwolse gemeenteraad de op dinsdag 26 juli jl.

ZWOLLE - Corona, uitgezaaide nierkanker en energielasten waarvan de honden geen brood lusten. Het leven in een notendop van Ton Norp, eigenaar van de gelijknamige snackcorner sch..

ZWOLLE - Binnenkort zal er op het brugwachtershuisje van de Schoenkuipenbrug een poëtisch lichtkunstwerk worden geprojecteerd.

“Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking”, zegt Gert Schonewille van Pals Opticiens in Zwolle.

Aldura Zonwering en Raamdecoratie is vanaf 1 oktober ook in Stadshagen te vinden. De gloednieuwe showroom biedt een unieke ervaring; de producten kunnen in live-setting bekeken..

ZWOLLE - Momenteel wordt er hard gewerkt aan de restauratie van het Schnitgerorgel. Het wereldberoemde instrument wordt grondig onder handen genomen, maar dat is kostbaar.

AMATEURVOETBAL - Berkum speelt zaterdag thuis tegen WV-HEDW uit Amsterdam, een tegenstander waar de Zwollenaren nog niet eerder de degens mee kruisten.

Familiezaken gaan vaak over belangrijke levensmomenten. Bij het Notarieel in Zwolle maken we ze allemaal mee. Dan geeft het rust als je weet dat de dingen goed geregeld zijn.

Zondagmorgenfilm; After Love (in het Fraterhuis aan de Blijmarkt in Zwolle)

Zondagmorgenfilm BO (in het Fraterhuis aan de Blijmarkt in Zwolle)