Welke vloer past het beste in jouw woning? Test het hier - nabij Zwolle

2021-11-29 07:05:57 By : Mr. David Zhai

Is uw vloer aan vervanging toe? Bent u op zoek naar PVC, laminaat, vloerbedekking of een paar nieuwe gordijnen? Bij Floorever weten ze alles van vloeren en raamdecoratie. Gaat jouw woning binnenkort een metamorfose ondergaan, plan dan hier een interieuradvies in of check hoe de nieuwe vloer in jouw woning eruitziet.

Floorever is het adres in Zwolle en Kampen voor PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, gordijnen, rolgordijnen, zonwering en alle overige raamdecoratie. Ze zijn ook super goed in traprenovatie. Bekijk de nieuwe website en/of Facebookpagina van Floorever voor inspiratie.

De interieurwinkel bestaat elf jaar en dat is niet voor niets. Klanten bezoeken Floorever graag. “Dankzij onze jarenlange ervaring in de residentiële sector kennen we werkelijk alle merken en leveranciers. En je kunt hier terecht met een grote en een kleine portemonnee”, zegt Bert Jan Postuma, een van de eigenaren.

De medewerkers van Floorever weten alles van vloeren. Zo kunnen zij je precies adviseren wat past bij jouw woonsituatie en de woonsfeer. ”Dat ultieme thuisgevoel creëer je door de juiste producten te combineren en op elkaar af te stemmen. En dat is precies wat onze stylisten graag doen. ”

Tip! Sinds kort kun je op de website van Floorever al checken of die vloeren echt zo goed staan ​​in jouw huis. Upload een foto van uw huis in het systeem. Selecteer het type vloer, de kleur of kies uit een van de collecties.

Lees meer onder de galerij.

Raamdecoratie moet mooi en praktisch zijn. Moeten uw gordijnen de zon buiten houden, licht filteren, energie besparen, geluid dempen of gewoon perfect passen in uw interieur? Wat de reden ook is, de adviseurs van Floorever helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Floorever staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn: je hoeft niet vooraf te betalen. “We sturen de factuur pas op zodra de vloer ligt of de raamdecoratie hangt en je helemaal tevreden bent.”

De prijs is alles inclusief. De installatie is een service van het bedrijf. U betaalt niet eens extra voor de ondervloer. ”We meten alles gratis op, maken het materiaal op maat en egaliseren de vloer. Natuurlijk ruimen onze medewerkers na het werk alles netjes op.”

Bij Floorever is het altijd feest. Ze hebben elke maand leuke aanbiedingen. Zie je vandaag een mooie aanbieding, maar wil je volgende maand de vloer laten leggen? Geen probleem! U kunt vandaag nog bestellen en later profiteren van de aanbieding. Klik hier voor alle acties.

Op de website van Floorever kunt u 24/7 een nieuwe vloer of gordijn bestellen. In de winkel in Zwolle en Kampen kunt u van maandag t/m zaterdag op afspraak winkelen. U kunt er gemakkelijk parkeren. Plan hier je winkelmoment.

Aangeboden door Floaten en Zoutkamer Zwolle

Herfst! 9 x heerlijke korte en lange wandelingen in en om Zwolle

Gepresenteerd door Gitarist Aart Lameris

Aangeboden door Floaten en Zoutkamer Zwolle

Blijf op de hoogte van alles uit Zwolle

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden