Nieuwe verticale jaloezieën - Interieurjournaal.com

2021-11-29 06:44:06 By : Ms. Anna Xiong

Met de lancering van de nieuwe collectie heeft Luxaflex® deze verticale jaloezieën opnieuw uitgevonden. Nieuwe kunststof lamellen, Cradle to Cradle stoffen en aluminium lamellen die volgens de zonweringspecialist voor 98% uit gerecycled materiaal bestaan, geven samen een frisse en duurzame boost aan deze collectie. Daarnaast hebben een aantal aluminium lamellen de Pure Sense finish, een verftechniek waarbij de lamellen mat gelakt zijn met een zachte coating.

Deze stijlvolle en praktische raambekleding neemt in volledig geopende toestand weinig ruimte in beslag. Zeker bij grotere ramen zoals schuifdeuren en glazen gevels kan hierdoor maximaal worden genoten van een vrij uitzicht en vrije doorgang. Lichtinval en privacy kunnen worden geoptimaliseerd.

De nieuwe Riff- en Sedna-stoffen zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in huis te verbeteren door omgevingsgeluid en galm te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën bij het reguleren van warmte en licht in huis, waardoor ze energiezuiniger en duurzamer zijn. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en een aantal stoffen is Cradle to Cradle, GreenGuard of Oeko-Tex® gecertificeerd.

Producten uit deze collectie zijn ook te combineren met het slimme besturingssysteem PowerView Automation. Hierdoor kunnen jaloezieën worden bediend vanaf een smartphone, Pebble Remote of via een spraakassistent. Ze kunnen ook automatisch worden getrommeld en open of dicht worden geschoven - zelfs buiten. Dit systeem is te gebruiken met alle stoffen lamellen uit deze collectie.

Een groot voordeel van verticale jaloezieën is dat ze zeer geschikt zijn voor ramen met een bijzondere vorm: ze passen op bijna elke vorm of maat raam, vooral zeer hoge of brede ramen. De rails kunnen gedraaid worden, waardoor ze geschikt zijn voor schuine ramen.

www.luxaflex.nl www.luxaflex.be

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, jaloezieën, jaloezieën, lamellen, verticaal, plissé, duette, tinten, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijnen, buitenzonwering, terras, buiten, luifel, automatisering, domotica, duurzaam, cradletocradle, #luxaflex, #powerview

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.