Memento Moooi x Arte wandbekleding: een eerbetoon aan het leven

2022-05-28 07:23:18 By : Mr. Laptop Parts Speed

Elk moment koesteren, herinneringen ophalen en genieten dag in, dag uit. Zo simpel kan het zijn, zo eenvoudig zou het moeten zijn. Arte en Moooi vieren het leven en bundelen opnieuw hun krachten voor hun derde muurbekledingscollectie: Memento Moooi Wallcovering. In het verlengde van hun vorige twee collabs, zocht het duo opnieuw naar Extinct Animals. Dieren die het leven in al haar facetten dag op dag vierden, van broosheid tot levenslust. Arte en Moooi herenigen hun soortgenoten in telkens een artistieke interpretatie. Sommige dessins vertellen een verhaal, andere prikkelen je zintuigen met beelden, texturen en onverwachte materialen. Het resultaat? Opvallende tactiele ontwerpen die in je woning verder zullen leven. Dat meldt Arte in een persbericht.

Moooi Wallcovering Medley: een samenspel van Extinct Animals Alle gekozen Extinct Animals komen samen in de Memento Moooi Medley-muurbekleding. Het verenigt verschillende soorten uitgestorven dieren die bekend stonden om hun unieke, zachtaardige karakter en liefde voor het leven. Ieder dier wist elk moment van het leven te koesteren en vulde het als geen ander met mooie herinneringen. Afgebeeld tussen een hemelzacht wolkendek blijven ze het leven – of het hiernamaals – onverminderd vieren.

De Memento Moooi Medley wordt digitaal geprint op ultrazacht textiel, in drie kleurvariaties: Dawn (witte, dichte ochtendmist), Twilight (een zachte schemering tussen een wolkendek) en Dark (de maan die licht brengt in de nacht).

Dandelion Cranes: een onafscheidelijk duo Kraanvogels werden altijd in paren geboren. Als tweeling, een onafscheidelijk duo tot ze hun partner vonden en gingen paren. Niet alleen hun verbintenis doet hunkeren naar liefde en broederschap, hun unieke, kleurrijke en waaiervormige vleugels zijn de basis voor het tactiele Dandelion Cranes-design. Het dessin is het resultaat van een kleurrijk palet op overlappend textiel, in een artistieke impressie van hoe een kraanvogel het leven aanbad. 

Dandelion Cranes is verkrijgbaar in drie kleurenwaaiers: Foliage (rood-blauw-paars), Prisma (pastel-goud-zilver) en Heliotrope (groen-blauw-rosé).

Golden Tiger: verbonden met soortgenoten De Golder Tiger hield er niet van gescheiden te zijn van zijn groep. Dit uitgestorven groepsdier maakte vrienden voor het leven en wordt dan ook tussen zijn soortgenoten afgebeeld in deze muurbekleding. Om aan te tonen hoeveel waarde vriendschappen wel niet hebben, wordt het uit laser gesneden fineerhout bedekt met een verfijnd laagje goudfolie.

Golden Tiger is verkrijgbaar in drie varianten: Ebony (mysterieus zwart met goud), Jarrah (terracottabruin & goud) en Makore (kaki-groen & goud-roest).

Pogo Goat: abstract in kudde Pogo Goat is een abstracte interpretatie dat met een complex patroon een mooi beeld schept van de jaarlijkse trek van de Pogo Goats. Als kudde vertrokken ze op avontuur. Vandaag spelen ze deze choreografie opnieuw af in een 3D-muurbekleding uit zachte chenille.

Pogo Goat kies je in Bone (gebroken wit), Sand (zandkleurig) en Stone (zachtgrijs).

Meer informatie: Arte www.arte-international.com 

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.