Joe! 7 x de leukste vacatures van deze week - indebuurt Vlaardingen

2022-08-27 16:35:56 By : Mr. Michael Tian

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 7 leuke vacatures in Vlaardingen op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Ben jij een monteur op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Je start vanuit huis om vervolgens zelfstandig op pad te gaan naar verschillende klanten. En je krijgt te maken met verschillende technieken, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechanica. Iets voor jou? Reageren op deze baan kan tot en met 18 januari.

Als Magazijn Medewerker in een technische groothandel in Vlaardingen kom je terecht in een gezellig en hardwerkend team dat bestaat uit 15 personen. Je houdt je bezig met het hele proces, vanaf de binnenkomst van de goederen en de opslag in het warehouse tot aan het uitgaan van de goederen. Dit gebeurt met de hand, heftruck en scanners.

Burgemeester van Lierplein 63, 3134 ZB Vlaardingen

Op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan? Boekenvoordeel is op zoek naar een weekendhulp voor de koopavonden en de zaterdag en/of zondag. Naast de dagelijkse activiteiten in de winkel zorg je voor de presentatie van de winkel, het realiseren van de schappenplannen, verwerking van de vracht en alle voorkomende kassahandelingen. Solliciteren doe je hier.

Argos Zorggroep is op zoek naar een gediplomeerd verpleegkundige met een echt zorghart. Voel jij je aangesproken? En wil je werken in een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat? Lees hier wat deze vacature nog meer inhoudt.

Stichting UN1EK heeft per direct een leerkracht nodig. Nieuwsgierig, betrokken, verantwoordelijk en flexibel… Zijn dit eigenschappen die jij in jezelf herkend? En wil jij als leerkracht een verschil maken, ook voor kinderen die soms wat extra’s nodig hebben? Solliciteren doe je hier.

Word jij enthousiast van het opzetten van nieuwe structuren en systemen? Heb jij je zaken goed voor elkaar en ben je een ervaren Maintenance vrouw of man? Dat komt mooi uit! Want Renewi is op zoek naar een fulltime Maintenance Manager. Lijkt het je wat? Solliciteer dan hier.

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en ben je helemaal gek van films? Dan is Vue Vlaardingen op zoek naar jou! Op dit moment is er een vacature vrij voor een Servicemedewerker, wat betekent dat jij hét gezicht wordt van Vue Cinemas. Tot de werkzaamheden behoren onder andere het verstrekken van (film-)informatie, ticketverkoop, verkoop van dranken en versnaperingen, zorg dragen voor optimale presentatie van foyers en zalen, kaartcontrole,… . Kortom: Jij zorgt voor de optimale filmbeleving van de bezoekers.

Echt iets voor jou? Solliciteren doe je hier.

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en blijf op de hoogte van alles over en rondom Vlaardingen.

Zo slaap jij tijdens warme nachten in een koel bed

Aangeboden door Stedelijk Museum Schiedam

Aangeboden door Stedelijk Museum Schiedam

Blijf op de hoogte van alles uit Vlaardingen

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden