Hou de zon buiten de deur met Gordijnenatelier Venice - Jutter | Hofgeest

2022-05-28 07:17:10 By : Ms. Jie Gao

IJmuiden – De zomer nadert en de zon is weer volop zichtbaar. Fijn, maar soms ook lastig! Goede gordijnen lossen het probleem van te veel zonlicht in huis op en zijn bovendien een aanwinst voor je interieur. Venice is al meer dan twintig jaar uw specialist. Niet alleen op het gebied van gordijnen en raamdecoratie, maar voor de complete woningstoffering! Dankzij het eigen atelier is een snelle levering gegarandeerd. 

De keuze is enorm groot. Van vitrage tot in-betweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen, vouwgordijnen, weefgordijnen enzovoort…! Kunststof kozijnen in huis? Hiervoor heeft Venice de perfecte oplossing. Met de raamdecoratie van Perfect-Fit houdt u het zonlicht buiten en wordt de slaapkamer geheel verduisterd. Boren is niet nodig, het systeem is gebaseerd op magnetische strips die je eenvoudig aanbrengt op het kozijn. 

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Plissés (top-down), rolgordijnen, horizontale lamellen van hout of aluminium in breedtes 25, 35 en 50 millimeter of de populaire duo-shades rolgordijnen. Daarnaast is Venice ook dé vloerenspecialist bij uitstek met een grote collectie plak- en click-PVC (visgraat) en laminaat. Lastig kiezen? Het team van Venice staat voor u klaar met advies op maat. Kom langs aan de Kennemerlaan 77a of kijk op www.gordijnateliervenice.nl voor meer informatie.

Jutter | Hofgeest Zeeweg 189-191 1971 HB IJmuiden 0255-533900 info@jutter.nl of info@hofgeest.nl

IJmuiden, en Velsen-Noord Velserbroek, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Spaarnwoude.

Contact Andere uitgaven Bezorgklacht Afzetpunten Voorwaarden Privacyverklaring