Cindy combineert haar hobby met haar werk: 'Het is hier net een familie' - indebuurt Amersfoort

2022-10-02 07:59:57 By : Ms. Alisa Xiong

Stel je voor: je gaat elke dag met plezier naar je werkplek, die letterlijk en figuurlijk als een thuis aanvoelt. Cindy is zo’n geluksvogel en is al jarenlang één van de vaste verkoopadviseurs bij woonspecialist Van Wiefferen, specialisten in vloeren, gordijnen en binnenzonwering. “Ik heb de leukste baan van de wereld. Het is hier net één grote familie.” Zoek jij ook zo’n job? Cindy zoekt collega’s!

Familiebedrijf Van Wiefferen is al meer dan zestig jaar een bekende naam in Amersfoort en wijde omgeving. Kwaliteit en vakmanschap staan hier hoog in het vaandel en als je hier komt, weet je dat je alleen het allerbeste advies krijgt.

Van Wiefferen is door de jaren altijd met zijn tijd meegegaan en maakt steevast gebruik van de laatste technieken. Het is één van de vele redenen dat verkoopadviseur en stylist Cindy het zo naar haar zin heeft.

Cindy: “Ik werkte hiervoor in een totaal ander segment. Omdat ik altijd al geïnteresseerd was in wonen en interieur ben ik de opleiding interieurstylist gaan doen naast mijn werk. Toen er een vacature vrijkwam bij Van Wiefferen twijfelde ik geen moment: hier kon ik mijn passie met werk combineren.”

Geen dag is hetzelfde bij Van Wiefferen vertelt ze enthousiast. Als verkoopadviseur kan ze haar vakkennis en gevoel voor woonstijlen helemaal kwijt. “Het contact met de klanten is ook erg leuk. Je bent de hele dag bezig om mensen te helpen hun inrichting te verbeteren. Mooier kan voor mij niet!” aldus Cindy.

Naast het adviseren van de klanten in onze showroom houdt Cindy zich als verkoopadviseur ook bezig met het maken van offertes, het beantwoorden van e-mail en de telefoon. Ook zorgt ze ervoor dat alle informatie van de klant in het verkoopsysteem geregistreerd wordt. “Het is dus ook een enorm afwisselende baan. Elke klant is anders en heeft weer andere wensen. Het is altijd weer een uitdaging de best passende combinaties te kiezen met de klant!”

Het is duidelijk: Cindy wil niet meer weg bij Van Wiefferen. “Ik ben er één keer kort tussenuit gegaan maar was binnen de kortste keren weer terug. Naast dat ik het werk miste is de sfeer hier heel erg fijn en gezellig. Het is hier net een grote familie, iedereen staat altijd voor elkaar klaar. Als familiebedrijf vindt Van Wiefferen dit essentieel. Ze staan áltijd achter hun mensen”, vertelt Cindy.

Heb jij ook een passie voor interieur en zoek je een baan bij een gezellig familiebedrijf waarin je echt gewaardeerd wordt? Cindy zoekt collega’s!

Borrelen, loungen en genieten: dit Amersfoortse restaurant is klaar voor het najaar en jij bent welkom

Aangeboden door BKK Thai Fun Dining

Aangeboden door SPAR City Amersfoort

Bespaartips én meer: je vindt ze hier bij indebuurt Amersfoort

Aangeboden door BKK Thai Fun Dining

Blijf op de hoogte van alles uit Amersfoort

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden