Bosch' mysterie: dit is waarom veel mensen nú al een zonwering kopen

2021-12-30 12:29:39 By : Ms. Yoyo Cao

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Carnaval is pas net achter de rug of we zijn alweer bezig met het volgende feestje: de lente! Als we straks lekker in de tuin genieten van het buitenleven en de zon volop schijnt, is het toch wel fijn om schaduw te hebben. Dan komt een zonnescherm natuurlijk erg goed uit. Wist je dat veel mensen in Den Bosch nú al bezig zijn met de aanschaf van een zonwering?

Het is nog even wachten op de echte lentedagen, maar het zonnetje laat zich meer zien. De koude gure regendagen zijn passé en de kriebels nemen langzaam toe. Laat de zon maar komen!

Als we net zo’n voorjaar en zomer als vorig jaar krijgen, is het fijn om soms even in de schaduw te zitten. En hoe ‘bedek’ je de zon beter dan met een zonwering? Juist! Veel mensen zijn nu al bezig met de aanschaf van een zonnescherm. We horen je denken: hoezo nú al? Nou, niks is zo onvoorspelbaar als het weer en voor je weet zit je heerlijk met je korte broek en borrel in de tuin. Schaduw is daarbij af en toe wel lekker en een zonwering komt dan ook als geroepen.

Veel mensen denken pas aan een scherm als het warm wordt en de zon begint te schijnen. Dan zijn ze eigenlijk te laat met bestellen. Het kan dus zo zijn dat je soms zes weken – of nóg langer – moet wachten op je nieuwe aankoop. Bij Markant Zonwering merken ze dat de levertijd in de zomermaanden altijd oploopt: er worden steeds minder nieuwe huizen gebouwd, waardoor mensen langer in hun eigen huis blijven en in een zonwering investeren. Daarom raadt Markant Zonwering je aan om nu al een keuze te maken.

Misschien hangt een van deze zonweringen straks wel bij jou in de tuin:

Benieuwd naar het aanbod? Check dan even deze link. Je vindt bij Markant Zonwering overigens ook een ruim assortiment aan rolluiken, horren, parasols en raamdecoratie! 

En check ook zeker even deze aanbiedingen: 

Het wordt weer tijd om de tuin zomerproof te maken. Als straks de zon schijnt is het wel zo fijn...

In de ogenschijnlijk rustige showroom van Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven ontmoeten we Manfred van Erp. "Het is hier meestal...

Aangeboden door Dermex: Dermatologische expertise

5 x deze unieke horecazaken staan op dit moment te koop of te huur in en om Den Bosch

Geraldine en Henk helpen met alles rondom het ouderlijk huis: ‘Van respectvol de zolder opruimen tot juridische aktes’

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden