Vier redenen om bamboe jaloezieën te kiezen

2022-05-22 00:54:16 By : Mr. Jack Han

Wil je graag nieuwe raamdecoratie? En heb je jouw oog laten vallen op jaloezieën? Goede keuze! Jaloezieën bieden namelijk veel mogelijkheden qua inkijk en lichtinval. De lamellen kunnen namelijk zowel gekanteld als op en neer bewogen worden. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen: Aluminium, hout, PVC en bamboe. Laatstgenoemde wordt steeds populairder. En niet zonder reden! In dit artikel noemen we de vier belangrijkste voordelen.

1. Scherp geprijsd  Allereerst zijn bamboe jaloezieën voordelig geprijsd. Dat komt omdat bamboe onwijs snel groeit. Hierdoor is bamboe - in tegenstelling tot hout - geen schaars materiaal. Dit heeft veel invloed op de prijs. Dus heb je een kleine portemonnee? Of wil je simpelweg niet veel geld aan raamdecoratie uitgeven? Dan zijn bamboe jaloezieën een goede keuze.

2. Duurzame keuze Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn bamboe jaloezieën een goede keuze! Zoals eerder genoemd groeit bamboe enorm snel. In slechts één seizoen komt bamboe tot volle wasdom! Dat is vele malen sneller dan een boom. Bamboe is daarom een goede oplossing voor het ontbossing probleem. En dat is hard nodig! Bijna 50% van de oorspronkelijke bossen op aarde is namelijk al gekapt.

3. Breed kleurenspectrum Bij bamboe denk je waarschijnlijk aan een lichte houtkleur. Dit is inderdaad een optie, maar zeker niet de enige. Bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed kleurenspectrum. Behalve licht en donker hout, kan je ook kiezen voor diverse wit-, grijs- en zwarttinten. Voor ieder wat wils dus!

4. Lichte bediening Tot slot zijn bamboe jaloezieën heel makkelijk te bedienen. Dit komt doordat ze zo weinig wegen. Houten jaloezieën zijn een stuk zwaarder. Dit is vooral hinderlijk in situaties waarbij de jaloezieën vaak op en neer gehaald worden. Voor deuren bijvoorbeeld. Ook als je weinig kracht in je handen hebt is lichte raamdecoratie een uitkomst. Door reuma of artrose bijvoorbeeld.

Ben je overtuigd van de voordelen? Bestel dan snel jouw bamboe jaloezieën op maat via www.onlinerolgordijnen.nl 

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.