DIK! Je kunt een compleet nieuwe slaapkamer van IKEA winnen en zo - indebuurt Delft

2021-12-14 16:51:24 By : Mr. Paul Team

Heb je de nieuwe IKEA catalogus bij je thuis ontvangen? Dan heb je ook de nieuwe slaapkamers gezien. Zijn ze mooi? We hebben goed nieuws voor je: IKEA Delft geeft drie gloednieuwe slaapkamers weg!

In de nieuwe IKEA Catalogus tips om je slaapkamer slimmer in te richten. Heb je geen goed gevoel over de rondslingerende kinderkleding? Dan is de RAST ladekast je nieuwe vriend. Word je wakker bij het krieken van de dag door het licht? Of heb je geen wekker nodig vanwege je doorschijnende gordijnen? Probeer dan de FYRTUR rolgordijnen. Ben je een bonkstress, dan kom je heerlijk tot rust in de DUNVIK boxspringcombinatie met ergonomisch kussen.

De producten die we hierboven noemen zijn allemaal onderdeel van een van de drie slaapkamers die IKEA Delft weggeeft. Om kans te maken op een nieuwe slaapkamer is IKEA Delft op zoek naar jouw slaapkamerfrustratie. Komt een van de bovenstaande zaken je gevaarlijk bekend voor of heb je een heel ander probleem? Doe mee met de winactie en wie weet staat het IKEA Delft team binnenkort bij je op de stoep.

Deelnemen kan tot 22 september 2019. Aanmelden kan door het inschrijfformulier op de IKEA Delft website in te vullen en te mailen naar [email protected]. Ga je binnenkort naar IKEA Delft, meld je dan direct aan. Dit doe je op de IKEA Family afdeling naast het restaurant.

Met een beetje geluk staat het team van IKEA Delft in de week van 14 t/m 18 oktober bij je op de stoep. Ze schilderen je muren, leggen een nieuwe vloer, hangen schilderijen op en zetten ook alle meubels in elkaar. Klinkt als een droom! Meedoen kan ook via onderstaande oranje button.

Door Delft aan elkaar gegeven

Mooi hoor! Het Wasmachinehuis bezorgt Delftenaren fijne feestdagen en zo kun jij helpen

Aangeboden door Delft Fringe Festival

Aangeboden door GroenRijk 't Haantje

Geleverd door Funeral Care The Last Honor

Maak een bejaarde blij: er doen al zoveel Delftenaren mee aan de kerstkaartenactie

Door Delft aan elkaar gegeven

Aangeboden door Delft Fringe Festival

Blijf op de hoogte van alles van Delft

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden