Louisa en haar collega's vormen een hecht team: 'Zelfs na zeven jaar is deze baan nog afwisselend' - indebuurt Delft

2022-07-23 08:58:37 By : Mr. Jackie Qiang

Werken in de zorg saai en ondankbaar? Niet volgens Louisa Boelrijk (54). Ze werkt nu zeven jaar bij Argos Zorggroep op locatie DrieMaasHave en heeft het enorm naar haar zin. Ben jij ook nog op zoek naar een betekenisvolle baan in de zorg met leuke collega’s? Louisa vertelt waarom jij hier wil solliciteren.

Als iemand veel over het vak weet, is het Louisa: zij draagt al sinds haar 18e haar steentje bij in de zorg. “Ik ben begonnen in een verpleeghuis. Daarna heb ik een tijdje in het ziekenhuis gewerkt. Daar kwam ik er uiteindelijk achter dat mijn liefde bij de ouderenzorg ligt. Zo ben ik bij Argos Zorggroep terecht gekomen. Ik heb heel bewust gekozen om hier te solliciteren: het leveren van liefdevolle zorg aan ouderen, sprak me aan. Ze willen écht een verschil maken in het leven van de bewoners en dat merk je.”

“Als team zijn we altijd op zoek naar wat we kunnen betekenen voor de bewoners én voor de familie. Die betrekken we er graag bij. We worden blij van een glimlach – zo’n heel klein geluksmomentje geeft zoveel voldoening. Daarnaast is de werksfeer altijd gezellig en positief. Je hebt het idee dat je ertoe doet en dat je verschil maakt. Dat is fijn, want de werkdruk kan best hoog zijn in de zorg. Gelukkig voelt dat hier nooit zo, omdat we echt een team vormen met zijn allen.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Hoe zit het met de doorgroeimogelijkheden? Bij Argos Zorgggroep zijn ze gericht op jouw kwaliteiten en krijg je voldoende tijd en ruimte om deze te ontwikkelen. ”Er wordt hier goed gekeken naar je ambities en vaardigheden. De mogelijkheden om te groeien zijn ruim aanwezig. Hierdoor blijft het werk uitdagend. Daarnaast is Argos Zorggroep een organisatie die veel vertrouwen heeft in haar werknemers”, vertelt Louisa.

Wil jij een afwisselende baan? Hier kan het echt! ”Het klinkt misschien cliché, maar mijn werk is geen dag hetzelfde”, aldus Louisa. ”Natuurlijk komen sommige klusjes regelmatig terug. Maar zelfs na zeven jaar denk ik regelmatig: goh dit heb ik nog nooit meegemaakt. Elk dag is uniek. Dat is leuk en houdt je scherp”.

Enthousiast geworden? Goed nieuws: er zijn vacatures! Solliciteer bijvoorbeeld als verzorgende IG of verpleegkundige ouderenzorg bij DrieMaasHave. Bekijk de vacatures en misschien beschik jij wel over de juiste competenties. Ook bij andere huizen en in de thuiszorg zijn er nog plekjes vrij. Bekijk hier de lijst met vacatures alvast om te zien of er wat voor jou bij zit.

Heb jij een zorghart, waar wacht je nog op? Klik op de oranje button en ga voor die droombaan!

Sneak peek zo ziet de nieuwe collectie van IKEA Delft eruit

Aangeboden door Van der Helm Containers

Delftenaar Robert verhuist naar Canada: ‘Ik ga míjn Delft wel missen’

Blijf op de hoogte van alles uit Delft

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden