Gökhan veranderde van koers en startte zijn bedrijf: 'Het bleef maar kriebelen' - indebuurt Apeldoorn

2021-12-14 16:52:02 By : Ms. Mix Xie

Geleverd door Sterk In Vloeren

Van jeugdzorg tot je eigen vloerenbedrijf. Het is een grote omschakeling en Gökhan heeft het gehaald. Afgelopen mei opende hij Sterk in Floors aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Hier kun je terecht voor goed advies, mooie vloeren en nog veel meer voor in huis.

Gökhan werkt al dertien jaar in de jeugdzorg. Nu springt hij echter in het diepe door een bedrijf te starten. “Mijn schoonouders hebben al veertig jaar een vloerenbedrijf in Groningen. Ik liep met ze mee om kennis en kunde op te doen en sprong daarna in het diepe met mijn eigen bedrijf in Apeldoorn.” Gökhan's vrouw Gülferi groeide op in de vloerenwereld en is ook een vaste klant in de winkel.

Lees meer onder de foto >

Gökhan biedt momenteel een breed assortiment aan PVC, laminaat en tapijt. “Veel van onze producten staan ​​in de showroom, zodat je meteen kunt zien hoe het eruit ziet. Ik volg cursussen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ik je goed kan adviseren.” In de toekomst hoopt Gökhan ook houten vloeren en vloerverwarming aan het assortiment toe te voegen.

Ook voor het leggen van vloeren bent u bij Sterk in Vloeren aan het juiste adres. “Ik werk samen met een aantal ervaren vloerleggers die gespecialiseerd zijn in laminaat en PVC. Vooral PVC is een vak apart, dus laat dat maar beter door een vakman doen.”

Lees meer onder de foto's >

Elk bedrijf heeft natuurlijk een naam nodig. “Ik was op zoek naar een sterke naam en nam dat heel letterlijk”, zegt Gökhan lachend. “Dat is waar ik voor sta: no nonsens. Zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Je hoeft bij mij geen vlotte babbel te verwachten, maar een eerlijk antwoord.”

Waar Gökhan ook sterk in is, is meedenken. “Bij een verbouwing zien mensen vaak veel obstakels in de weg. Ik kan mensen helpen en geruststellen. Niet dat ik dan hulp bied, maar die achtergrond helpt wel.”

Hoewel Gökhan nog maar een paar maanden open is, heeft hij al vaste klanten. “In augustus hebben we een vloer in de slaapkamer opgeleverd aan een klant die vooraf aangaf enorm kritisch te zijn. Hij is zo blij dat we nu ook zijn hal en misschien zelfs de woonkamer kunnen doen.”

“Dat zijn de momenten waar ik energie van krijg. Onlangs kwam er ook een klant met drie grote dozen Merci chocolade, voor mij en de jongens die de vloer hadden gelegd. Als een opdracht goed is afgerond en de klant tevreden is, dan ben ik dat ook.”

Overigens biedt Sterk in Vloeren niet alleen vloeren, maar ook raamdecoratie. “Wij verkopen raamdecoratie die in Nederland wordt geproduceerd en ik ken de fabrikanten persoonlijk. Van rolgordijnen en jaloezieën tot plisségordijnen, onze vakman hangt het graag voor u op.”

Lees meer onder de foto >

Heeft u een nieuwe vloer nodig en kunt u wel een goed advies gebruiken? Voor een goede service en een scherpe prijs kunt u bij Sterk in Vloeren terecht. Laat gratis uw vloer opmeten en keuren en kom vrijblijvend langs in de Asselsestraat 225 om het aanbod te bekijken.

Prima! Dit restaurant is nu ook open voor lunch op zaterdag en zondag

Geleverd door De Nederlandse Kluis

Aangeboden door de Rijksoverheid: 'Fit op je manier' campagne

Doe ook mee: zoveel Apeldoorners steunen de kerstkaartenactie in de buurt

Aangeboden door de Rijksoverheid: 'Fit op je manier' campagne

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden