Zeven stylingtips voor een zomerse metamorfose van het interieur | Thuis & Tuin | Telegraaf.nl

2022-07-23 09:01:40 By : Ms. suzie sales

Door Monique van der Reijden

Ⓒ Novilon Bella 5822 Castanea Light Chestnut

Haal de zomer in huis! Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft zeven stylingtips voor een zomerse metamorfose.

Ⓒ Novilon Bella 5822 Castanea Light Chestnut

De keuken is voor veel mensen het kloppende hart van het huis waar we ze de meeste tijd van de dag doorbrengen. Meer gezelligheid creëer je door de nieuwe trendkleur terra (steenrood) te mixen met zo veel mogelijk hout waardoor meteen een landelijke uitstraling ontstaat. Als warme basis is de Novilon Bella een praktische en makkelijk schoon te houden vinyl vloer die een ruimtelijk effect geeft in deze open keuken.

De nieuwste keukens verrassen met hippe kleuren. Maak monochrome blokken in verschillende kleuren zoals je hier ziet in de Next 125 presentatie tijdens de Milaan Design Week. Verf de betonnen vloer, de wanden en het plafond in één basiskleur zoals hier – heel gewaagd – in roze.

Ⓒ H&M Home SS22 en droogbloemen van Flowers to Stay

Dek de tafel met een een bloemetkestafelkleed en decoreer met placemats van gevlochten materiaal. Extra landelijk wordt het met droogbloemboeketten en glazen van gekleurd glas. Alsof je je in de Provence bevindt!

Ⓒ eetkamertafel Cayden van Anthropologie en eetkamerstoel Lasse via Karwei

Deze zomer zien we de opkomst van warmere houtsoorten zoals het onderstel van de tafel Cayden of de eetkamerstoel Lasse van Karwei. Deze honingkleurige houtoptieken en de ambachtelijke maakwijze zorgen voor een exclusieve, klassiek-landelijke look in het interieur. Groot voordeel is dat dit tijdloos is.

Ⓒ Maison du Monde en Vloer Marmoleum Linear van Forbo Flooring

Het mixen van materialen zoals hout, beton en marmer is de beste manier om een natuurlijke sfeer in het interieur te krijgen Vooral de verweerde en steeds vaker niet gepolijste look van natuursteen is trending. Combineer met houtlook op de vloer zoals deze gestreepte houtnerf structuur van de nieuwe Marmoleum Linear collectie van Forbo.

Ⓒ H&M Home SS22

Kleed je buitenterras aan en creëer een fijn plekje met de nieuwste SS22 homecollectie van H&M Home. We zien veel kleuren geïnspireerd op de zonsondergang gecombineerd met zand, krijtwit en honingkleurige naturellen.

Door de slaapkamer en je bedtextiel in zachte, pastellen te decoreren is de sfeer meteen kekker ontspannen. Een rustgevend gevoel dat nog eens versterkt wordt doordat deze nieuwe Luxaflex Lightline rolgordijnen het daglicht zacht filteren. Zo voelt het altijd als een zwoele zomeravond in huis.

Wekelijks alles over lifestyle, reizen, culinair en wonen.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Als een ijsbeer in nood verkeert, klopt hij aan bij mensen om hem te helpen.

In deze entertainmentupdate bespreekt presentator Wilson Boldewijn met Jordi Versteegden het nieuws dat de organisatie van de Gouden Televizier-Ring de spelregels gaat evalueren na de ophef die is ontstaan over welke programma’s er wel en niet genomineerd mochten worden.

In Mexico is een meisje een aap aan het plagen. De aap laat het er niet bij zitten en reageert op de plagerij.

In deze entertainmentupdate bespreken Wilson Boldewijn en verslaggever Jordi Versteegden de gezondheid van Mart Hoogkamer. Verder gaat het over een emotionele video van Katja Schuurman, die voor gemengde reacties zorgt. En wat gebeurt er met het slecht scorende programma Het Beste Antwoord van Winst...

In sommige hotels voel je je helemaal ’uit’. Alles is er prachtig, mooi en weelderig. Eigenlijk zou je er het liefst blijven wonen. Dat kan helaas niet, maar zo’n luxe uitstraling is door te voeren in je eigen huis. Er is zelfs een naam voor deze woonstijl: Hotel Chique. Toe te passen in het gehele ...

De hitte is (voorlopig) voorbij, maar in huis voelt het nog steeds bijzonder heet aan. Dat kan nog even duren, zegt docent bouwfysica Jelle Laverge (UGent). Wat je in ieder geval niet moet doen: de ventilator aanzetten of de airco volop laten draaien. Maar wat dan wel?

Een steriele inrichting is uit en wordt verruild voor een huis dat de persoonlijkheid van de bewoner(s) weerspiegelt. Vintage past daar geweldig in, maar vooral kunst. Hoe begin je daarmee als je tot nog toe niet verder kwam dan een afbeelding van Ikea plus een schoolfoto van de kinderen aan de muur...

Klussen kan op vele manieren. Van modelbouw of kunstobject tot complete verbouwingen! Vandaag Paul van de Vossenberg (38) in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel die bijna klaar is met de bouw van zijn tuinhuisje.

Het is warm buiten! Een leuk moment om in de tuin uit te pakken met leuke accesoires. Zo waan je je als snel op vakantie in een ver oord, maar dan in je eigen achtertuin! Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

Een hittegolf ligt op de loer. Dat betekent naast lekker op het strand bakken ook zwoele zomeravonden waar je geen oog dicht kan doen door die hitte. Toch is er geen paniek nodig want tegenwoordig zijn er genoeg manieren om je hoofd koel te houden. Favoriet: de ventilator. Maar hoeveel verbruikt zo’...