Ronald runt De Bossche Tapijtschuur: 'Visgraatvloeren zijn niet aan te slepen'

2022-06-25 05:47:56 By : Mr. Shawn Tang

Aangeboden door De Bossche Tapijtschuur

De Bossche Tapijtschuur krijgt veel Bosschenaren over de vloer met de wens voor een pvc-vloerbedekking. Volgens eigenaar Ronald van der Lee zijn visgraatvloeren en tegelmotieven niet aan te slepen. Wil jij ook een moderne vloer of raamdecoratie? Wees er dan snel bij, want je krijgt tijdelijk korting.

Begin jaren tachtig openden de schoonouders van Ronald in een schuur een winkel voor vloerbedekking. “Daar kwam steeds meer bij, zoals gordijnen en tapijten. Zo groeide het uit tot een winkel met complete woninginrichting. We hebben alles voor vloer en ramen.”

De Bossche Tapijtschuur kreeg in 2010 een compleet nieuw pand op de plek van de schuur. “We hebben nu een oppervlakte van 1.500 vierkante meter. Door deze grote ruimte hebben we een uitgebreide presentatie en kun je de collectie goed bekijken. Het was tijd voor vernieuwing, want we waren uit onze voegen gegroeid. Het werpt gelukkig zijn vruchten af en de mensen weten ons na al die tijd nog steeds goed te vinden.”

Van der Lee heeft in zijn winkel ruime collecties van de bekende merken voor elk budget. “De winkel ziet er een stuk luxer uit dan de oude schuur, maar we proberen nog steeds echt concurrerend te zijn in prijs. Niet alleen de kwaliteit van de producten en de prijs zijn belangrijk voor ons. We willen vooral uitblinken in service. Dat doen we door goed advies te geven en met vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Op 5-sterrenspecialist beoordelen onze klanten ons met een negen.”

Lees verder onder de foto’s >

Naast een nieuwe vloer, ben je bij De Bossche Tapijtschuur ook aan het juiste adres voor raamdecoratie en gordijnen. Volgens de specialist zijn tussengordijnen de meest gekozen optie voor het raam. “We noemen dit inbetween-gordijnen, of vitrage. Niet zoals de vitrage bij je oma, maar juist strak en eigentijds. We hebben een ruime keuze: met weefplooi of golfplooi: alles is mogelijk. De meeste mensen combineren dit met houten jaloezieën voor extra privacy”, vertelt Ronald.

Pvc-vloeren staan met stip op één als meest gekozen product bij De Bossche Tapijtschuur. Ronald: ‘Vooral het visgraatmotief is populair. Pvc is heel onderhoudsvriendelijk, voelt warm aan bij blote voeten en combineert goed met vloerverwarming. We hebben de grootste collectie van deze vloeren in de regio. Ook kiezen veel Bosschenaren voor tegelmotieven van pvc, met name extra grote tegels van een meter bij een meter. Dit geeft een heel moderne uitstraling.”

Tijdens oktober woonmaand heeft het team van De Bossche Tapijtschuur een fijne kortingsactie. Van 1 tot 31 oktober krijg je 15% korting op nieuwe raamdecoratie en gordijnen.

Maak online een afspraak voor advies of loop binnen bij De Bossche Tapijtschuur en bekijk het aanbod.

De Bossche Tapijtschuur is al veertig jaar specialist in vloeren en raamdecoratie maar blijft constant vernieuwen. Ook nu corona roet…

Oude Vlijmenseweg 182, 5223 GS Den Bosch

Oude Vlijmenseweg 182, 5223 GS Den Bosch

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

TUINSESSIES is terug! Deze artiesten zie je deze zomer in Den Bosch

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Het Muntelbolwerk: foto’s van toen en nu

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden