Open Dag bij Van Vliet Kunststoffen Zeeland - Al het nieuws uit Escharen, Grave, Gassel, Herpen, Overlangel, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp en Zeeland

2022-07-02 05:21:56 By : Mr. Jeffrey Liang

ZEELAND - Voor kunststof kozijnen moet men bij Van Vliet Kunststoffen zijn. Maar óók voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, Velux-dakvensters, zonwering, insectenwering, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, lichtstraten, serres en sectionaal deuren, is men bij van Vliet Kunststoffen aan het juiste adres. Tweede paasdag, maandag 17 april, houdt Van Vliet van 10 tot 16 uur een open dag.

De verhuizing van Van Vliet Kunststoffen naar de nieuwe locatie aan de Kerkstraat 65a heeft veel positieve reacties teweeg gebracht. De showroom van ruim 100 vierkante meter wordt met grote regelmaat bezocht. Alle producten die Van Vliet Kunststoffen voert zijn daar te zien. Zoals terrasoverkappingen afsluitbaar met een glazen schuifwand, zonwering, dakkapellen en nog veel meer uit het uitgebreide assortiment, naast de kunststof kozijnen. Van Vliet Kunststoffen voert twee types kunststof kozijnen, Veka en Aluplast. De nieuwste lijn van Veka, de Softline 82, wordt tweede paasdag met trots gepresenteerd. Voor iedere wens is er wel een kozijn te vinden, eventueel voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen. Ook op het gebied van de zonwering heeft Van Vliet Kunststoffen een nieuw paradepaardje. Naast de reeds bestaande Summerlight, zonwering voor over de veranda, voert Van Vliet Kunststoffen nu ook de Solidare Verso. Deze wordt onder de veranda gemonteerd en wordt geleid door de ritstechniek, bekend van de solidscreen. Het doek is rondom gesloten waardoor er geen lichtval optreedt tussen doek en geleider. Als laatste nieuwtje toont Van Vliet Kunststoffen het vernieuwde assortiment Alulux rolluiken. Band- of elektrisch bediend met bijvoorbeeld de Somfy fluisterstille motor. Kortom genoeg nieuwe producten om te gaan bezichtigen.

10 superacties Op bijna het gehele assortiment gelden alléén op tweede paasdag geweldige akties. Bijvoorbeeld bij aankoop van kunststof kozijnen kan men kosteloos kiezen voor een rechte lasverbinding. Ook korting op HR+++ beglazing staat op de actielijst. Daarnaast 10% korting op de gehele collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie, elders in deze krant, voor meer acties. Indien er plannen zijn voor bouwen, verbouwen, renoveren of verfraaien van de woning dan is een bezoekje tijdens tweede paasdag zeker een aanrader.

Van Vliet Kunststoffen is te vinden aan de Kerkstraat 65a in Zeeland. Meer info: 0486-453778 of www.vanvlietzeeland.nl. 

Vorige week “behandelde” ik de kommer en kwel op de bol waarop wij tijdelijk mogen verblijven. Tijdelijk ja. Dus vooral kijken of er ook nog dingen zijn waarmee we kunnen lachen.

GRAVE - Het begrip ‘gemotiveerd’ komt regelmatig voorbij als je praat met Wilfred Jacobs uit Grave. Hij is eenmansuitzendbureau en daarnaast re-integratiemedewerker in dienst van..

#WINKELENINGRAVE - Als mensen het hebben over ‘leuke adresjes’, dan gaat het al heel snel over de horeca. En daar valt in Grave gelukkig altijd veel in te kiezen.

GRAVE - Harmonie Stad Grave verzorgt op donderdag 7 juli om 20 uur haar traditionele klapstoelconcert op het ‘Maasplein’. Het optreden, ‘een muzikaal cadeau aan de luisteraars u..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.