Jaloezieen-fabriek.nl lanceert elektrische vouwgordijnen in Nederland - Barneveldse Krant | Nieuws uit de regio Barneveld

2022-07-02 05:24:45 By : Ms. Sharon Huang

Vouwgordijnen zijn de perfecte keuze wanneer u een klassieke sfeer wilt creëren in uw huis. Ze geven uw kamers een klassiek en warm gevoel. Of u kamer nu kleine of grote ramen heeft, elektrische vouwgordijnen zijn de nieuwe manier van leven! Dit product creëert comfort en tevens beschikt u direct over temperatuurcontrole in uw kamers.

We gebruiken Brel en Somfy motoren en deze kunnen worden verbonden met een mobiele app of een afstandsbediening. U kunt kiezen uit meer dan 500 stoffen die tevens beschikbaar zijn voor matchende gordijnen. De stoffen zijn transparant en wij bieden een uitgebreide collectie voeringen die u kunt gebruiken, indien u wilt beschikken over thermische of verduister eigenschappen. De verduister voering is onze aanbeveling voor slaapkamers. Voor meer informatie klikt u hier op Vouwgordijnen

Onze fabriek produceert ook houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en verticale lamellen. Deze producten zijn zeer eenvoudig te installeren. Montage kost maximaal 20 minuten per product. Onze shutters zijn tevens gemakkelijk te installeren. Onze prijzen zijn lager als bij de concurrent, doordat u rechtstreeks van de fabriek koopt. Elke jaloezie, gordijn, of houten shutter wordt volledig op maat voor u gemaakt om in uw specifieke raam afmeting te passen.

Voor meer informatie gaat u naar Jaloezieënfabriek.

KOOTWIJKERBROEK/STROE Woedend en vol onbegrip zijn ze over het ,,agressieve en gewelddadige optreden’’ van arrestatieteams en de Mobiele Eenheid van de politie, dinsdagavond..

BARNEVELD Een kleine vijf maanden na de laatste lockdown zien veel Barneveldse basisscholen nog altijd de effecten van de coronatijd op leerlingen en leerkrachten.

DE GLIND Kinderen van de J.H. Donnerschool in De Glind kregen donderdag bezoek van Koen Jansen, ofwel Diggy Dex. De artiest uit Amersfoort kwam langs om nieuwe ideeën voor zijn..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.