Het nieuwste van het nieuwste: deze Albert Heijn opent al snel in Delft - indebuurt Delft

2022-07-23 08:56:32 By : Ms. cl x

Binnenkort vind je een hypermoderne Albert Heijn op de plek waar eerst het V&D pand stond. De winkel wordt momenteel verbouwd tot de zesde ‘Appie’ van de stad. En dat schiet al flink op: dinsdag 23 november opent de gloednieuwe zaak voor het eerst haar deuren.

De nieuwe supermarkt komt in het (tevens gloednieuwe) winkel- en appartementencomplex aan de Bastiaanpoort nummer 7, midden in het centrum. Wat je kunt verwachten? Het nieuwste van het nieuwste, aldus het persbericht van de nieuwe zaak. Denk aan veel aandacht voor vers, makkelijk en gezond eten. Ook fijn: er komen maar liefst elf zelfscankassa’s in dit filiaal, zo hoef je nooit in de rij te staan.

“Onze supermarkt wordt prachtig en hypermodern”, vertelt manager Jeroen van Mourik. Het team bestaat uit zo’n 110 medewerkers, van wie een deel afkomstig is uit andere Albert Heijn-winkels. Daarnaast zijn er ook een boel nieuwe mensen aangenomen die in de buurt van het Bastiaansplein wonen. “We zijn erg benieuwd naar alle reacties van de klanten.” 

De officiële opening vindt plaats op dinsdag 23 november om precies 11.00 uur. Om dit te vieren, heeft de winkel milieuvriendelijke tassen laten bedrukken met de plattegrond van Delft. Klanten krijgen dit collector’s item bij besteding van 25 euro in deze zaak. Hierbij geldt wel: zolang de voorraad strekt.

Het kan flink hard gaan met de waarde van Delftse woningen, dat blijkt wel als je kijkt hoe sterk de…

Robin woont in het gezellige Hof van Delft. Je kunt haar regelmatig in de stad en in het Wilhelminapark tegenkomen samen met haar hond Keesje. Naast dat ze dol is op Delft, is ze gek op yoga, interieur en kokkerellen. Waar je haar echt voor wakker mag maken? Dat is een haver-cappuccino van LOT. of de vegan kapsalon van HUmmUS!   Voor leuke nieuwtjes, een goed gesprek of een fijne tips kun je bij haar terecht, want Robin is onze community manager. Dat betekent dat zij verantwoordelijk is voor de invulling van de website en socials van indebuurt Delft. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Delft en blijf op de hoogte van alles over en rondom Delft.

Sneak peek zo ziet de nieuwe collectie van IKEA Delft eruit

Aangeboden door Van der Helm Containers

Delftenaar Robert verhuist naar Canada: ‘Ik ga míjn Delft wel missen’

Blijf op de hoogte van alles uit Delft

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden