Bijna 40 jaar Hewo Raamdecoratie in Weert

2022-05-22 00:50:52 By : Ms. Rita Wang

In 2023 viert Hewo Raamdecoratie uit Weert het veertigjarig bestaan. Hewo behoort tegenwoordig tot de toonaangevende fabrikanten van raambekleding. Henk en Marlie Wouters begonnen het bedrijf als woninginrichting in 1983.

De start met online raamdecoratie dateert al van het jaar 2000. Toen zij in 2000 als één van de eerste online met raamdecoratie begonnen, liepen de zaken zo goed dat het familiebedrijf uiteindelijk zou uitgroeien tot een gerenommeerde leverancier van raambekleding.

Bij Hewo werken tegenwoordig circa 20 medewerkers. Door raamdecoratie op maat zelf te produceren én online te verkopen profiteren eigen klanten nu al jaren van de topkwaliteit én lage prijzen vanuit de fabriek en showroom aan de Willem I Straat 57 te Weert.

“De crisis van 2006 heeft HEWO een boost gegeven” zegt Henk. Hierdoor zijn ze gegroeid. In 2010 is het woninginrichting bedrijf beëindigd en zijn ze uitsluitend als fabrikant online verdergegaan. Ze runnen nu zes webwinkels in Nederland en België.

“De laatste jaren hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in de afwerking van onze producten” vervolgt Marlie. “Wij kunnen ons met rolgordijnen en onze overige raamdecoratie onderscheiden door functionaliteit en uitstraling. Nieuwe producten zijn door ons bedacht zoals onze Europees beschermde raamdivider. Daarnaast hebben we erg veel ontwikkeling gedaan aan duo rolgordijnen. Een duo rolgordijn is nergens in Europa zó uitgebreid samen te stellen als bij ons. Klanten kunnen het zelf online naar wens bouwen en dat tot 70% goedkoper dan de woonwinkel.”

HEWO (Raamdecoratieshop.nl) is bekend van raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, duo rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en shades. De cassettes en randen zijn eigen ontwerp en de stoffen laat HEWO zelf weven. Bijna alles wordt in eigen huis geproduceerd en zó helpen ze toch de nodige Weertenaren aan werk.

Het internet heeft een showroom zeker niet overbodig gemaakt. Voor klanten die een product willen zien en voelen is een showroom bezoek erg handig. Ervaren adviseurs staan na afspraak klaar om klanten te woord te staan.

© 2004 - 2022 - Weertdegekste.nl - Alle rechten voorbehouden