Woonaccessoires van Guess - Interieurjournaal.com

2021-12-14 16:45:36 By : Mr. Andy ou

Geïnspireerd door de pastelkleuren van het oude Griekenland en Rome, keramiek, Westwood, Art-Deco en de schoonheid van dieren, is de nieuwe Guess-collectie gebaseerd op vintage motieven, logo's en aanwijzingen uit het historische archief van het merk om een ​​luxueuze serie te creëren. dekens en kussens in een breed scala aan exclusieve prints en tinten.

Dit eclectische assortiment (met exotische dierenprints en opvallende logo's, maar ook meer subtiele neutralen en retro-geïnspireerde prints) bevat dubbelzijdige kussens en dekens van luxe materialen. De producten zijn afgewerkt in een combinatie van lang en kort eco bont en stof met zijde effect. Het nepbont is er in de uitvoering van pluizige vos, luipaard, konijn en bever.

Al het bont dat in de kussens en dekens van Guess wordt gebruikt, is geproduceerd met gerecyclede en biosynthetische materialen en milieuvriendelijke Dyecoo-technologie, die geen water nodig heeft, waardoor de koolstof- en koolstofvoetafdruk van het bedrijf aanzienlijk wordt verminderd. De kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, het vierkante kussen (50 x 50 cm) en de rechthoekige versie. De dekens zijn er maar in één maat (180 x 150 cm). Winkelprijzen variërend van € 55 tot € 160.

December 2021 luidt ook de lancering in van een luxe reeks geurkaarsen, verfraaid met kenmerkende Guess-motieven, zoals het iconische G- of Peony-logo; de exclusieve Zebra-kaars in een zorgvuldig met de hand gesneden glas, of de weelderige kaars met G-logo in een met decalcomania afgewerkt glazen vat bedrukt met goud. De kaarsen ruiken naar munt en koriander geïnspireerd op Marokkaanse soeks, exquise bloemen zoals Double Delight en Piaget Rose, en het warme aroma van Tahitiaanse vanille of troostende karamel. De duurzame kaarsen hebben een brandduur van 35 voor de kleinere versies, tot 100 uur voor de grotere ontwerpen. Winkelprijzen variërend van € 18 tot € 145.

De Guess Home Collection is exclusief verkrijgbaar bij Guess.eu, geselecteerde winkels en online winkel Zalando.

Nieuws, interieur, design, wonen, wonen, home, interieurbekleding, stof, woontextiel, textiel, interieurtextiel, kaarsen, kussens, kaarsen, geur, decoratie, raden, fashion retailer, webshop, webshop, ecommerce, online, lifestyle, #Raad eens

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.