Dit is de meest trendy raamdecoratie van dit moment - Blogo.nl

2021-12-14 16:42:00 By : Mr. Jack Huang

Eigenlijk kan geen huis zonder mooie en functionele raamdecoratie. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening door een betere isolatie van tocht door de ramen, maar geeft ook een sfeervolle uitstraling aan elke ruimte. Het houdt de zon buiten wanneer u productief moet zijn en geeft u meer privacy. Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie en ziet u door de bomen het bos niet meer? Bekijk het assortiment Karwei raamdecoratie om inspiratie op te doen en een goede keuze te maken. We geven je graag enkele suggesties!

Fluwelen rolgordijnen zie je steeds vaker terug in verschillende interieurs. De fluwelen trend zien we vaker terug bij meubels, zoals de fluwelen banken en fauteuils of fluwelen gordijnen. Rolgordijnen passen ook goed bij deze trend in huis en geven een extra warme uitstraling aan de kamer. Houd er rekening mee dat deze iets moeilijker schoon te houden zijn, waardoor ze mogelijk niet geschikt zijn voor de keuken. In de slaapkamer zijn ze daarentegen perfect, want vaak zijn ze ook nog eens vrij donker en geven ze de slaapkamer een extra gezellige sfeer. 

Houten jaloezieën zijn de perfecte, duurzame keuze voor alle soorten kamers in huis. Je kunt deze variant prachtig gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer, maar je kunt hem ook ophangen in de badkamer of in de keuken. Houten jaloezieën geven een warme en natuurlijke uitstraling aan de ruimte en voegen daardoor veel sfeer toe. Je kunt hem gemakkelijk openen om extra daglicht binnen te laten, of iets meer sluiten voor wat extra privacy. Ze zijn dan ook zeer veelzijdig en ideaal in elk interieur.

Doorschijnende gordijnen zijn ideaal in ruimtes die niet helemaal verduisterd hoeven te worden of waar je geen enorme privacy nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de hal, de woonkamer of in een studeerkamer of kantoor. Doorschijnende gordijnen geven wel een beetje een gevoel van privacy, omdat mensen je van buitenaf niet direct kunnen zien en niet precies kunnen zien wat je aan het doen bent. Wil je deze bijvoorbeeld overdag in de woonkamer, maar wil je 's avonds wat meer privacy, dan kun je er natuurlijk donkere gordijnen over hangen. Zo geniet je toch van privacy, maar heb je overdag veel lichtinval.

Blogo.nl was in 2005 de eerste webloguitgeverij van Nederland en is opgericht door internetondernemer Stephan Fellinger. In 2019 is het Blogo.nl team uitgebreid met internetondernemer Danny Bijl. Voor vragen over adverteren op de website kun je contact met hem opnemen via info@blogo.nl.

@2019 - Blogo.nl. Alle rechten voorbehouden