Ook gordijnen bij Luxaflex - Interieurjournaal.com

2021-12-14 16:47:24 By : Mr. Wen Dan

De nieuwe collectie is ontwikkeld in samenwerking met Hunter Douglas zusterbedrijf Artex. Volgens Luxaflex, omdat er nog gordijnen ontbraken in het assortiment en daar veel vraag naar is. Alle stoffen in de gordijncollectie zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijn, met uitzondering van de stof Vayen. De collectie bestaat uit 128 stoffen (van transparant tot verduisterend) en talloze kleuren en stoffen, waarmee Luxaflex inspeelt op de huidige woontrends. Allerlei kleur- en stofcombinaties zijn mogelijk, van diepe kleuren in stoere materialen tot linnentinten in zachte stoffen.

Via PowerView Automation zijn de gordijnen te koppelen aan systemen als Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest. De gordijnen kunnen ook worden bediend via de PowerView Automation-app of de Pebble-afstandsbediening.

www.artex.hde.nl www.luxaflex.be www.luxaflex.nl

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, jaloezieën, jaloezie, lamellen, plissé, duette, tinten, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijnen, buitenzonwering, terras, buiten, luifel, automatisering, thuis automatisering, #luxaflex, #artex

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.