Tuin verbouwen? Dit is waarom je nú al je zonwering moet bestellen

2022-06-25 05:51:12 By : Ms. Novo Duan

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Sinds corona klussen en verbouwen Bosschenaren er massaal op los. Helaas zorgt het virus voor lange levertijden op sommige producten of materialen. Dat merkten ze ook bij Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V. “Wil je deze zomer genieten van een mooie overkapping? Houd er rekening mee je zonwering op tijd te bestellen.”

Veel mensen die thuis moesten werken, werden geconfronteerd met zon en hitte in huis. “Zonder vakantie in het vooruitzicht, besloten veel mensen te investeren in hun huis”, vertelt Margitta van Erp van Markant Zonwering. “We zagen daardoor een enorme toeloop in de winkel. Vooral de knikarmschermen en de ritzscreens waren erg in trek.”

Door de grote hoeveelheid orders liep de wachttijd op. Margitta: “Het niet tijdig kunnen aanleveren van bepaalde grondstoffen geeft problemen bij de productie van materialen en producten. Daarom raden wij onze klanten aan niet te lang te wachten met een order. Wie nu bestelt, heeft er nog voor de zomer plezier van.”

Lees verder onder de foto’s van verschillende zonweringen >

Ook dit jaar rekent Markant op langere levertijden. “Het ziekteverzuim vanwege corona is hoog bij de leveranciers. Daardoor ontstaat een achterstand in de productie en moet je langer wachten op je bestelling”, zegt Margitta. Wil jij deze zomer luieren in de schaduw van een zonnescherm? Dan moet je dus snel zijn. “We kunnen niet vaak genoeg aangeven dat je tijdig aan aanschaf van zonwering moet denken. Dan is de kans het grootst dat je er ook gebruik van kan maken wanneer de zon begint te schijnen.”

Veel mensen denken pas aan zonwering als het warm wordt en de zon begint te schijnen. Dan ben je te laat met bestellen. Door de langere levertijd moet je soms meer dan zes weken wachten op je nieuwe aankoop. Bij Markant Zonwering merken ze dat de levertijd in de zomermaanden altijd oploopt en daarom raden ze je aan om nu al een keuze te maken.

Wacht niet langer en bestel je zonwering nu bij Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Ben jij aan het verbouwen of kan jouw woonkamer een upgrade gebruiken? Breng sfeer in je interieur met mooie raambekleding….

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

TUINSESSIES is terug! Deze artiesten zie je deze zomer in Den Bosch

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Het Muntelbolwerk: foto’s van toen en nu

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden