Tips & trends voor nieuwe raamdecoratie - Dongen

2022-05-22 00:51:56 By : Ms. Tldiamond T

Ingezonden Ben jij toe aan nieuwe raamdecoratie? In dit artikel geven wij een aantal handige tips bij het kiezen van jouw nieuwe gordijnen. Ben je op zoek voor de slaapkamer? Benieuwd naar de laatste trends? Twijfel je nog tussen bouwmarkt rolgordijnen of die van een specialist? Lees dan snel verder.

Ga voor blackout in de slaapkamer De dagen worden langer en de zon laat zich steeds wat eerder zien. Heerlijk, de lente komt er aan! Dit is ook het moment dat je erachter komt dat jouw gordijn niet zo verduisterend (meer) is. Je bevordert jouw slaap door een verduisterend rolgordijn op te hangen. De meest verduisterende optie is een rolgordijn met zijprofiel en blackout coating. Via deze link kun je het rolgordijn zelf samenstellen én vind je alle benodigde informatie over het product.

Trends in raamdecoratie Liever een andere vorm raamdecoratie? Ontdek dan het brede aanbod in raambekleding van Pax Raamdecoratie. Hier wordt aan geen trend voorbij gegaan. Wat dacht je van een brede houten jaloezie zwart? Of plisségordijnen die je zowel van boven als van beneden kunt bedienen? Het nieuwste product van Pax is de top down bottom up jaloezie. Dit werkt het zelfde als een gelijknamige plissé, maar dan uitgevoerd met aluminium jaloezieën. Uniek en alleen bij Pax te bestellen! In welke trendy kleuren kun je raambekleding bestellen?

Twijfel je nog over de kleur? Bestel dan gratis een aantal kleurstalen op www.rolgordijnenexpert.nl/rolgordijnen-op-maat of bij Pax!

Online bestellen bij een specialist Waarom kun je beter online bestellen bij een specialist, in plaats van een alles-winkel? Specialisten leven de beste kwaliteit en kunnen uitgebreid hulp en service bieden over raamdecoratie. De kwaliteit van een rolgordijn op maat van een expert is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Ikea rolgordijn op maat of die van een bouwmarkt. Bovendien is het aanbod van specialisten veel breder.

Hiernaast is het inmeten van gordijnen niet voor iedereen even makkelijk. Daarom bieden sommige specialisten ook gratis meetservice en montageservice aan huis, zoals Pax Raamdecoratie en Rolgordijnen Expert. Ook wordt er gratis aan huis bezorgt in Dongen. Kortom: betere kwaliteit, goede service, expert in het vakgebied, breder aanbod en gratis thuisbezorgd.

Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente.