Scoren! 14,15 en 16 oktober BTW-vrije dagen bij Thuisin van Dijk

2021-11-29 07:08:22 By : Mr. ZB power cord He

Aangeboden door Thuisin van Dijk

Thuisin van Dijk viert binnenkort haar jaarlijkse feest: de btw-vrije dagen. Bezoek de inspirerende woonwinkel op 14, 15 en 16 oktober en profiteer van btw-vrije prijzen op het hele assortiment!

Thuisin van Dijk viert dit jaar alweer de zesde editie van de btw-vrije dagen. Van donderdag 14 oktober t/m zaterdag 16 oktober staat het gebak weer voor je klaar en wordt de winkel vrolijk versierd.

De woonwinkel aan de Groeneveldselaan in Veenendaal biedt alles op het gebied van interieurinrichting. Denk aan: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, horren en vloeren (laminaat, PVC, tapijt & vinyl); u vindt het allemaal onder één dak. Op al deze producten is de btw-vrije actie van toepassing.

Lees meer onder de foto's

Thuisin van Dijk is de verfwinkel bij jou in de buurt. Voor elke schilderklus vind je verschillende lakken, muurverf, beitsen en speciale verven. Ook voor professionele verfbenodigdheden, zoals kwasten, bent u bij Meubelwinkel Veenendaal aan het juiste adres.

Thuisin van Dijk heeft ook een ruim assortiment behang. Van dun papierbehang tot dik vinylbehang, en van vrolijke tekeningen voor een kinderkamer tot een klassiek motief voor een traditionele inrichting, alles is mogelijk!

Het vinden van de juiste gordijnen kan soms wat lastig zijn. Gelukkig vind je bij Thuisin van Dijk een uitgebreide collectie gordijnen. Ben je op zoek naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of wil je meer sfeer met behulp van vitrage voor in de woonkamer? Kom langs en vind wat je nodig hebt.

Natuurlijk heeft meubelzaak Veenendaal ook een vrij uitgebreid assortiment vloeren (pvc, laminaat, marmoleum, tapijt en vinyl). De medewerkers van Thuisin van Dijk voorzien u graag van professioneel advies voor het vinden van de meest geschikte vloer. Ook is het mogelijk om uw nieuwe vloer te laten opmeten en leggen. De stoffeerders staan ​​voor je klaar!

Iedereen heeft zonlicht nodig, maar in huis wil je het soms filteren. Bij Thuisin van Dijk kun je kiezen voor verduistering, transparantie of lichtinzicht. Met de raamdecoratie van interieurwinkel Veenendaal regelt u op elk moment van de dag de juiste hoeveelheid licht.

Geïnspireerd geraakt? Kom dan op 14, 15 of 16 oktober naar Thuisin van Dijk en vier het btw-vrije feest. Tot ziens!

Geleverd door Kom voor elkaar

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Dit restaurant in Veenendaal bezorgt culinaire gerechten aan huis (ook met kerst!)

Aangeboden door Ryan De Bakker At Home

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Geleverd door Kom voor elkaar

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Aangeboden door Ryan De Bakker At Home

Blijf op de hoogte van alles uit Veenendaal

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden