Sam Vlessinghof kan weer 25 jaar duurzaam mee! - Jutter | Hofgeest

2022-06-25 05:48:33 By : Mr. Ronnie Jiang

IJmuiden – Donderdag 15 juni vierden bewoners van het Sam Vlessinghof de afronding van de duurzame opknapbeurt aan hun woongebouw. Ze zijn van energielabel E naar A gegaan.

Bouwbedrijf Ooijevaar heeft in opdracht van Woningbedrijf Velsen de klus geklaard. Het gebouw is optimaal geïsoleerd, opnieuw gevoegd en voorzien van nieuwe dakbedekking en zonnepanelen. De liften en algemene ruimtes zijn opgeknapt en in de woningen zijn nieuwe keukens en badkamers geplaatst. De kozijnen, zonneschermen, balkonhekken en de ventilatie zijn vernieuwd. Alles is weer fris in de verf gezet. Het terrein rondom het gebouw wordt in het najaar opgeknapt wanneer het plantseizoen begint. Hiermee is het gebouw helemaal af.

Op de feestelijke middag is een aantal mensen in het zonnetje gezet door directeur-bestuurder van Woningbedrijf Velsen, Tamar Hagbi en Paul Vlaar, directeur van bouwbedrijf Ooijevaar. Voor iedereen waren er lekkere hapjes. Het was een gezellige middag met blije bewoners. 

Met een groepje bewoners wordt er in het najaar gestart met het maken van een speciaal bankje van mozaïek. Samen creatief bezig zijn verbindt en zorgt voor meer verantwoordelijk onder de bewoners. Dit steunt Woningbedrijf Velsen van harte. 

Jutter | Hofgeest Zeeweg 189-191 1971 HB IJmuiden 0255-533900 info@jutter.nl of info@hofgeest.nl

IJmuiden, en Velsen-Noord Velserbroek, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Spaarnwoude.

Contact Andere uitgaven Bezorgklacht Afzetpunten Voorwaarden Privacyverklaring