Nieuwe look voor de ramen met Luxaflex LightLine Rolgordijnen

2022-05-22 00:44:27 By : Mr. Peter Wang

Luxaflex, producent van raambekleding, lanceert met de Luxaflex LightLine Rolgordijnen een innovatie op het gebied van raamdecoratie. Met het strakke en moderne ontwerp bieden de rolgordijnen een inspirerend alternatief voor traditionele raambekleding. De rolgordijnen zijn op afstand te besturen met PowerView Automation. Global, Nordic en Luxury Living De samengestelde dessins en kleuren van Luxaflex LightLine Rolgordijnen zijn opgedeeld in drie thema’s: Global, Nordic en Luxury Living.

Aantrekkelijke lichteffecten Een van de unieke eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de lichteffecten die ontstaan wanneer het licht gedurende de dag verandert. "Met deze collectie creëer je namelijk prachtig diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Afhankelijk van het dessin van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd", aldus Luxaflex. Een duurzaam designstatement Met nieuwe collectie Luxaflex LightLine Rolgordijnen kan niet alleen een designstatement gemaakt worden, maar ze zijn ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal: een mix van 35% polyester en 65% polypropyleen.

Het materiaal is daarnaast bestand tegen vocht, warmte en zonlicht en is daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons. Meer informatie: Luxaflex www.luxaflex.nl

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.